2777
2789
عنوان

جاری بدجنسم که بیوه شد

| مشاهده متن کامل بحث + 273869 بازدید | 557 پست
مار خودش قد کافی کشنده و سمی هست دیگه به پیدا کردن زیر بغلش نیازی نیس😅🙌 الان که کارکاه داریم اینه ...

چی میگی .خودت متوجه شدی 

میگن حرف بندازی زمین صاحبش ورش میداره واقعا تو کارآگاهی گجتی 😁

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

البته کاش حرفای جاری هم می‌شنیدیم که استارتر رفتارش چجوری بوده همیشه میگن هرکی یه طرفه به قاضی بره راضی برمیگرده در مورد این تاپیک هم دقیقا درسته و اینکه شما خیلی از برادر شوهر توقع محبت داشتی وگرنه وقتی بی محلی میکردن اصلا برات مهم نبود تو هم رفتار خودشونو تکرار میکردی حتی من که از نظر خودم ساکت ترین عروس دنیام هم اجازه دخالت به کسی رو ندادم.و زهر خودتم ریختی با این مشاور گرفتنت طرف بیچاره بچه داشته اونوقت مشاور بهش گفته چرا جمع نمیکنی بری آخه به تو چه فضول خانوم تو خرج بچه رو میدی اگه بره

با من بحث نکنید لطفاً با من بحث نکنید 
بله و مفتخرم🤣🤣🤣 تا حالا چندین پرونده هم رو کردم کجا کاری🤭🤭🤭

افتخار که نداره عزیزم 

ولی اگه یه وقت اشتباه بکنی دل کسی رو بشکنی میدونی که باید اون دنیا جواب گو باشی تامیتونی دلی بدست آوردل شکستن هنر نیس 

لطفا دیگه جواب نده من فقط بخاطرخودت میگم همه چی توی این دنیا نیس

جاریت تو مراسم عزای شوهرش خرما پخش میکرد؟ 😐

بله میشه عزیزم وقتی بی‌کس باشی میشه

من داغ عزیز دیده بودم  نتونستم توی مجلس یه لحظه بشینم کسی برای حتی نیم ساعت بچه من رو نگرفت من بشینم به حال خودم گریه کنم

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  

احتمالا طمع کردی دختر خانمی رو معرفی کردی که از همه بیشتر باهات رفیق بوده و احترامت می‌کرده گفتی همین رو معرفی کنم خوش به حالم بشه

ولی متاسفانه 

همیشه اونجوری که ما فکر میکنیم پیش نمی ره

واقعا آدم نمیدونه چی بگه اگه با برادر شوهر صحبت میکردی راضیش میکردی یا مشاور معرفی نمی‌کردی احتمالا جاریت از انسانیت خارج نمیشد 

و یا اگه این کارها رو انجام می‌دادی ممکن بود اتفاق های دیگه بیفته

خیلی ترسناک هست خدا کسی رو تو همچین موقعیتی قرار نده 

ولی اگه واقعا بی خودی این برخوردها رو میکرد خلایق هرچی لایق

بعد خاله های بیشعورمم بهم زنگ زدن گفتن اینقدر وابسته نباش توم برو با یکی دیگه یلداتو بگیر گفتن چرا ب ...

خدا صبرت بده دوری کن ناراخت شدم واقعا 

اینا از بس خوبی کردی ک با خودشون میگن فلانب گ همیشه هست ناراخت نمیشع 😣🫠

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
من یکی از دوستام خوب بود بهم بری کرد سریع جواب کارشو گرفت . و بهم گفتولی اونایی که خیلی بدجنسن بهم ب ...

منم همسر سابقم جواب کاراشو گرفت ولی مادرش داره پر قدرت میتازونه . 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

افرین انتظار داشتن کسی که شوهرش مرده پاشه پذیرایی کنه درحالی که اگه به وظیفه باشه وظیفه استارتر بود ...

😂😂😂حتما بعدش هم واسطه ازدواج با اونیکی بردارشوهرش میشد 

اینا زنگ نزدن یه تسلیت بگن به استارتر برای مرگ پدرش!!

من دقیقا استارتر درک میکنم پدر خودم فوت شد یک هفته مونده به چهلمش چنان با من جنگ جهانی راه انداختن مریض شدم تب و لرز چهلم پدرم نتونستم برم  خانواده شوهر که الان شش ماهه قهر کردم سر اینکه چرا تو مراسم پدرت به ما بی محلی کردی نفری یه پرس غذا می‌دادی می‌خوردیم  یکی می‌دادی بیردیم خونه!!! و اینکه روز خاکسپاری پدرت چرا به خواهر شوهر دخالتگره فقط گفتی سلام بفرما !!

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹

حالا تا دیروز کارما کارما میکردید الان شد سرنوشت😂

بعد چقدر حس ششمی زیاد شده ،،حس میکنم تو میخواستی مرکز توجه باشی ،حس میکنم از قصد رفتی دختری که سیکل داره گرفتی😂انقدر که حس ششمی داریم ادم عادی نداریم😅😐

بعدم چون این خانم تونسته بود برادرشوهره رو مجاب کنه دیدن برادرشوهرمی هیچ جوره مجاب نمیشه گفتن خوبه به این بگیم شاید همون طور که سره اولی شد اینم بشه ادم موقعی که کارش میخواد حل فصل شه به دشمنش هم رو میندازه.

شرلوک هلمز ها صبحونه مفصل بخورید بیاید بقیش رو تحلیل کنید😅