2777
2789
عنوان

جاری بدجنسم که بیوه شد

| مشاهده متن کامل بحث + 195925 بازدید | 462 پست
چ عجیب اگه دوست دختر داره چرا روانشناس بهش گفت جاریتو ببره . اصلا پیشنهاد نرمالی نیست .اون آقا توی ی ...

قشنگ معلومه داستانش ساختگیه

من خیلی آدم عجیبی ام... با اینکه همیشه و همیشه واسه شروع هر کار جدیدی از سمتِ نزدیک ترین آدم زندگیم منع و مسخره میشم ولی بازم همیشه برای یه شروع دوباره ذوق زده ام... اما قدرت بازدارنگی اون قوی تر از شوق و ذوق منه و اونقدر تلاش میکنه تا دیگه منم نرم سمتش... دیگه نخوام اون کار جدید رو... نمی دونم تا کی قراره رویاپردازی کنم و اونم بهم بخنده ولی خدایا تو دستگاه عدل و انصافت به این ظلمی که در حقم میکنه چی میگن؟... خوشحالی دزدی؟ ذوق شکنی؟ تخریب آرزو؟... هر چی که هست باید تاوان سنگینی داشته باشه... و من منتظر دیدن روزی ام که تاوانشو بد پس بده💔

من فقط می‌خوام یکی رو ببینم که خدا حسابی گذاشته توی کاسش . مادر شوهر سابقم . بچمو ازم گرفت . حتی دخترم زنگ نزد روز مادرو تبریک بگه . 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مثلا تو مراسم میدید من نگاش می کنم دیگه گریه نمی‌کردمثلا بازم خرما رو تعارف کردنی منو رد می‌کرد یه ب ...

جاریت تو مراسم عزای شوهرش خرما پخش میکرد؟ 😐  

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی

استارتر حس خیلی خوبیه . خودت هم خیلی عاقل و فهمیده ای . اجازه نده حس هایی که تجربه کردی باعث آزارت بشن . فقط ازشون درس بگیر و رد شو . 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

من فقط می‌خوام یکی رو ببینم که خدا حسابی گذاشته توی کاسش . مادر شوهر سابقم . بچمو ازم گرفت . حتی دخت ...

من یکی از دوستام خوب بود بهم بری کرد سریع جواب کارشو گرفت . و بهم گفت

ولی اونایی که خیلی بدجنسن بهم بدی کردن جواب نگرفتن.

ولی میدونم در اینده جواب خواهند گرفت

🟧📚📙📖 جواب توهین نمیدم. چون شانم بالاست.جوابتو ندادم یعنی دادم دور شو .درحدم نیستی باهات همکلام شم. 

ارستارتر جان. من حس خوبی از پیام های شما نگرفتم چون معلومه این دو نفر یا هرکس دیگه ای در زندگی شما ن ...

اولا تحصیل کرده با دنیا دیده زمون تا اسمون فرق داره ! دوما تحصیلات و دانشگاه رفتن عقل و شعور کسی رو زیاد نمیکنه ! ولی با قسمت توقع نداشتن محبت از برادر شوهر چ متاهل چ غیر متاهل موافقم 

عزیرم بدیاشون سرجای خود خدارسیدگی میکنه به حساب هممون اما قطعا بخاطر مسایل خاله زنکی عمرش تمام نشده ...

بلزجر و رافعی یانی چی

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود.   ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~  کویربارون ازحبیب~~~آخخخخخخ برای جوونیم∆

نه ربطی به واسطه شدن من نداشتدختر با سیاستی بود خیلی هوامو تو مجردیش داشت تو جمع همش پیش من بود بعد ...

اسی معلومه دلت پاکه که خدا جواب این کاراشونو داده تورو خدا برای منم دعا کن مادرشوهرم به همین روز بیفته ۱۰ساله لحظه به لحظه دارم از دستش اشک میریزم ادم خیلی حساسی هستم هر چی دعا میکنم فایده نداره لطفا تو دعا کن 

همه چیز ازذهنت شروع میشه 
استارتر هم مثل جاری منه وقتی باشوهرم ازدواج کردم قبلش شوهرم روزانه غذای این جاری و شوهرشو تامین میکر ...

عزیزم شما از کجا میدونی استارتر این انتظارات رو از برادر شوهرش داشت 

من خودم هم مثل شمام و جاریم بعد ازدواجم خیلی حسودی کرد و حتی خیلی به زبون آورد مثلا من پیش شوهرم بودم می اومد وسط دوتامون و حتی می گفتند ما وقتی شوهرت از سر کار بیاد بچمون رو میبریم بهش میدیم که دیگه محل تو نذاره 

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

والا فقط حسادت شما مشهوده

طرف زن دوس بوده و‌شوهر شما بلد نبود به جاریت چه

کمتر توزندگی بقیه دخالت کن  الان بی پدر شدن به بچه خوشحالی؟بعدم شماهمه‌جا نشستی جاریت پذیرایی کنه منم ببینم‌جاریم‌ نشسته بهش کوفتم‌نمیدم😂😆بعد تومراسم‌شوهرس بیاد ازت پذیرایی کنه عجبا

بنظر من جفتتون خاله زنک بودین. ودنبال حرف وحدیثو همدیگه رو گذاشتین زیر نظر که کی چ رفتاری میکنه تا ایراد بگیرین. نگفتی جابیت چه بدیهایی درحقت کرده تابهتر بفهمیم بدیش درچه حد بد بوده فقط میگفتی کم محلی میکرده و چیزی جلوت تعارف نمیکرده. درضمن چراجاریت چرا باید ختم شوهرش بیاد از شما پذیرایی کنه؟ من نمونه این زن برادر رو تو خانوادم دارم درحدی ک رفتیم خونش مارو بیرون کرد علنا اما به هیچ وجه دلم نمیخواد زندگیش بپاشه وبهش احترام میزارم تو جمع. کم محلی دیدی شمام کم محلی میکردی. این وسط اون طفل معصوم یتیم شده یه جوون پرپر شده شما هنوز به فکر کینه خاله زنکیتون هستین

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶