2777
2789
هم سنیم منم ۲۹🥺من استرس سن همسرم رو دارم چون ۳۸ سالشه

شوهر من ۴۲ سالشه😪😪😪😪

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

و من ک سال اوله مادر شدنمه ولی پشیمونم...عزیزم ب نظرم اصلا نباید حسرت چیزیو خورد مخصوصا بچه روواقعا ...

😥 و منی که تو رویاهام با بچه نداشتم حرف میزنم 

خدایا امیدمون رو نا امید نکن🥲
واقعا سخته بعد اون من یه آدم دیگ شدممردم فک کنم

بخدا منم یه آدم دیگه شدم اصلا حوصله کسی رو ندارم تازه دارم بهتر میشم 

من سومی بود خدا خواسته خیلی خوشحال بودم با اینکه شوهرم اول شوکه ومخالف بود 

شما مشکلتون چیه عزیزم البته دوست‌داشتی بگو

من کمی تنبلی دارم.  شوهرمم تازه فهمیدیم نسبتا کم تحرکی اسپرم داره . تازه میخواد دکتر بره ببینیم چی میگن قرص میدن فایده داره یا نه. 

الام دم پریودمه هنوز نشدم  خدا خدا میکنم  نشم و باردار باشم. 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
نگو توروخدا من خیلی ناراحتم برای سقط 😭😭😭ناشکری نکن

شوهرم همش همینو بهم میگه

دعا میکردم قلبش تشکیل نشه و رفتم سونو گفتن نشده

دو هفته بعد تکرار کردم ضربان داشت ولی خیلی کم و نامنظم ک دکتر گف احتمال سقطش بالاس

شوهرم عاشق بچس

من نه....

چی بگم گلم

حالم اصلا خوش نیس

من از مجردی از بچه ها متنفر بودم 

همه گفتن بچه خودت فرق داره ولی الان میبینم اصلا برام فرقی نداره

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
من کمی تنبلی دارم. شوهرمم تازه فهمیدیم نسبتا کم تحرکی اسپرم داره . تازه میخواد دکتر بره ببینیم چی م ...

چند روز مونده به موعدت؟؟؟؟؟؟؟

الهی نشی و دلتون شاد بشه 

خدایا امیدمون رو نا امید نکن🥲
خدا جاشو برات پر کنه.من بعد بچم از مرگ نمی‌ترسممیگم میخوام برم بغلش کنم

عزیزم😭😭😭😭خدا نکنه دوباره ایشالله مادر میشی 

من شوهرم دیگه قبول نمیکنه بچه بیاریم 😢من عاشق بچم با تموم خستگی و دردسراش

چند روز مونده به موعدت؟؟؟؟؟؟؟الهی نشی و دلتون شاد بشه

امروز باید میشدم   به شدددت سینه درد دارم  و دلم و کمرم درد میکنه  هی نوار میذارم حس میکنم داره میاد  اما نیومده تا الان.