2777
2789
عنوان

تجربه های من از شیمی درمانی مادرم

37385 بازدید | 108 پست

دو ماه پیش متوجه شدیم مادرم به سرطان ریه مبتلا شده و چون متاستاتیک هست دکتر گفت قابل علاج نیست فقط کنترل میشه. برای جلسه اول شیمی درمانی توی بیمارستان بستری شد و طی دو روز دارو رو دریافت کرد. 

دیروز هم جلسه دوم دریافت دارو بود. کاری که ما به عنوان عضو خانواده ی بیمار میتونیم انجام بدیم اینه که هم به روحیه و هم به جسم بیمار رسیدگی کنیم. در مورد جسم، دریافت مایعات، پروتئین و آنتی اکسیدان و فیبر کافی خیلی خیلی مهم هست. 

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبل از دریافت دارو، اگه دکتر قرص کنترل تهوع نداده حتما ازش بخواهید تجویز کنه. خیلی کمک کننده است. بعد دریافت دارو مایعات زیاد با دمای مناسب بهشون بدید خیلی سرد یا داغ نباشه. مصرف میوه بهتر از آبمیوه هست. انجیر خیس شده هر روز بدید بخورن. اگه یبوست شدن شبها یه قاشق روغن زیتون بهشون بدید. آجیل اگه میخواید بدید، تفت بدید براشون و میوه و سبزیجات خام رو با سرکه ضدعفونی کنید. 

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

انشاالله خدا سلامتی کامل به مامانتون بده و سایشون بالا سرتون 🙏🙏🙏🙏

سلامت باشی عزیزم 

خدا بهشون سلامتی بده  مادر شماهم بعد شیمی درمانی بدن درد و حالت تهوع دارن؟ من بعد ۱هفته هنوز ...

تهوع نداره چون قبلش قرص دادن بهش همون قرص های سه تایی. بدن درد روز سوم دریافت دارو داشت. طوری که به سختی میرفت تا دستشویی. حالا این دفعه دکتر قرص مسکن داده. اگه درد داشت بخوره. 

خدا بهتون سلامتی بده

خدا همه بیمارا رو شفا بده هم مادر شما هم برادر من ، بلدرچین و کبک ، آب گوجه فرنگی م کلا میوه و سبزیج ...

انشاءالله ❤️

گوجه فرنگی خوبه واسه این دوران؟

بله خیلی خوبه ، فقط میوه ها و سبزیجات رو باید خیلی خیلی خوب بشورید چون بخاطر شیمی درمانی بدن خیلی ضعیف تر و حساس تر میشه ، برای همین سبزیجات و میوه هایی که با خاک در تماس هستن باید خیلی خوب شسته بشه ، آب هویج هم خیلی خوبه ، یه گیاه هم هست به اسم درمنه اون هم خیلی خوبه 

روز دوم دریافت دارو بدنش ورم کرد از کمر به پایین. طوری که مجرای ادرارش هم متورم شده بود و به سختی ادرار میکرد. نصف روز اینطوری بود و بعد 24 ساعت کاملا رفع شد. دکتر گفت طبیعیه و جزو عوارض داروهاست. 

ریزش موهاش به طور ناگهانی از روز دوازدهم شروع شد و طی دو روز نصف موهاش ریخت. با ماشین ریش تراش موهاشو زدیم. 

اره منم میخورم اون ۳تا کپسولو

انشالله هرچه زودتر شفا پیدا کنی گلم ، اگر ناراحت نمیشی میشه بگی چه سرطانی داری؟ عزیز دل مایعات خیلی بخور ، از روزی که صبحش میری برای شیمی درمانی اگرم نمیتونی و جا نداری بزور مایعات بخور ، مثل آب هندوونه که خوش خوراک هم هست 

انشالله هرچه زودتر شفا پیدا کنی گلم ، اگر ناراحت نمیشی میشه بگی چه سرطانی داری؟ عزیز دل مایعات خیلی ...

من سرطان لنفوم دارم عزیزم

اره میخورم ولی باز همش تهوع دارم 

آبمیوه نمیتونم بخورم ولی میوه فراوان میخورم کاش تاثیرش مثل ابمیوع باشه

🌈کاربری سال ۹۷تعلیق شد😐🌈