2777
2789
عنوان

یه چیزی تو گذشتم خیلی آزارم میده🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1330 بازدید | 100 پست
مرسی عزیزم خودشم مدام اینو میگه که ديگه نتونستم مثل تو پیدا کنم

بره گمشه اهمیت نده بهش باز میخواد یه بازی روانی راه بندازه ذهنتو درگیر کنه این قاضیه خوب بلده چیکار کنه کلا بلاکش کن اگه هم دوباره پبام داد بگو دفعه دیگه شمارت رو دیدم شکایت میکنم

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پس بهتره باهاش کلا کات کنیوگرنه برای کارش به مشکل میخوره ینی در جریان ارتباط شما هم قرار میگیرن

نه عزیزم ارتباطی باهم نداریم فقط بعد مدت ها خودش دوباره پیام داد من خودم کسی تو زندگیمه کاریش ندارم 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

بره گمشه اهمیت نده بهش باز میخواد یه بازی روانی راه بندازه ذهنتو درگیر کنه این قاضیه خوب بلده چیکار ...

کاریش ندارم عزیزم❤

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

پس بهتره باهاش کلا کات کنیوگرنه برای کارش به مشکل میخوره ینی در جریان ارتباط شما هم قرار میگیرن

اگه واقعا مشکلش از طرف شغلش بود خودش بهتر میدونست که کنترل میشه نمیومد باز پیام بده به این خانم و پیگیر باشه 

پس معلوم میشه بهونه بوده طرف مشکل از خودشه

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
کاریش ندارم عزیزم❤

آفرین 

از ممد چه خبر اوضاع خوبه؟

بلاکش کن خب

نمیخوام تو لیست بلاکم باشه

آفرین از ممد چه خبر اوضاع خوبه؟

با اونم دعوام شده 🥲

با اونم دعوام شده 🥲

با اون چرا دیگه ؟

تو هم بدتر منی😂

اگه واقعا مشکلش از طرف شغلش بود خودش بهتر میدونست که کنترل میشه نمیومد باز پیام بده به این خانم و پی ...

به هرحال هرچی هست این رابطه تموم شده س و بنظرم بلاک از همه جا بهترین کاره

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
به هرحال هرچی هست این رابطه تموم شده س و بنظرم بلاک از همه جا بهترین کاره

دقیقا 

با اون چرا دیگه ؟تو هم بدتر منی😂

سر یه داستانی برای اولین بار تو کل این ۴ سال بهش گفتم بی بخار خیلی ناراحت شد چندبار گفت من بی بخارم؟؟؟

سر یه داستانی برای اولین بار تو کل این ۴ سال بهش گفتم بی بخار خیلی ناراحت شد چندبار گفت من بی بخارم؟ ...

اوووف دقیقا حرفی زدی که مردا روش حساس هستن 

اوووف دقیقا حرفی زدی که مردا روش حساس هستن

معنیش خیلی بده؟؟؟