2777
2789
عنوان

یه چیزی تو گذشتم خیلی آزارم میده🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1225 بازدید | 98 پست
نه عزیزم کسی دیگه بود

شما هم چقدر دنبال بهونه هستی که در خودت بشکنی و فرو بریزی 

اگه پیام نمی داد و پیگیری هم نمی کرد یه جور دیگه خودت عذاب می دادی و داغون می کردی و می گفتی هیچ کسی سراغ من نمیاد و از من خوشش نمیاد! 

به نظرم باید بری مشاوره و ببینی علت اینکه انقدر دنبال این هستی که یه غمی پیدا کنی تا اون غم بغل کنی و فرو بپاشی چی هست ! 

وگرنه خیلی ها به همچین مواردی یه واکنش عادی نشون می دن و عبور می کنند!  🌷

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

معنیش خیلی بده؟؟؟

مردا حساس هستن دیگه سر اینکه یکی  ابهت مردونش رو ببر زیر سوال

طرف منم چند وقت پیش گفت رفیقم بهم گفت بی عرضه خیلی دلم شکست ازش خیلی حالش گرفته بود از این حرف و رفته بود تو خودش 

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردا حساس هستن دیگه سر اینکه یکی ابهت مردونش رو ببر زیر سوالطرف منم چند وقت پیش گفت رفیقم بهم گفت ب ...

الان چیکار کنم 🥲

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

الان چیکار کنم 🥲

معذرت خواهی 

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
شما هم چقدر دنبال بهونه هستی که در خودت بشکنی و فرو بریزی اگه پیام نمی داد و پیگیری هم نمی کرد یه جو ...

آره از بچگی هام همیشه یه دردی باهامه ولی دلیل حال بدم و موردهایی مثل این آقا که به سرانجام نرسید همین مشکله این مشکل منو پیر کرد

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

تو ممد نمکی نیستی؟

سلام آقا متین خوبین آره خودمم

معذرت خواهی

❤❤❤😍😍😍😘😘😘

آره از بچگی هام همیشه یه دردی باهامه ولی دلیل حال بدم و موردهایی مثل این آقا که به سرانجام نرسید همی ...

کم و بیش در جریان تاپیک هاتون هستم ولی ای کاش همت کنی یه بار تصمیم بگیری و مستمر بری مشاوره و خودت درمان کنی (دوره مشاره حداقل ده جلسه هست ) حیف از عمر و جوانی هست که با اشک و گریه و غم و ماتم سپری بشه 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

خیلی بی معرفی ها .در جریان باش

چرا

کارت چیشد استعفا دادی

کم و بیش در جریان تاپیک هاتون هستم ولی ای کاش همت کنی یه بار تصمیم بگیری و مستمر بری مشاوره و خودت د ...

حتما میرم ممنون عزیزم 

۳ ماهه استعفا دادم.

برگشتی شهر خودت یعنی