2777
2789
عنوان

کادو روز زن من 🖼️🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 22114 بازدید | 514 پست
الهام جان من مرطوب کننده کرم شون همیشه میزدم از همون استفاده کنم ؟؟؟

تا حالا از ابن مارک نزدم 

اما مرطوب کننده سنت ایوز یا سیمپل هم خوب هستن خودم ازشون راضی بودم

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بوتاکس از الان بزنم بد نیست هیچ اطلاعاتی از بوتاکس ندارم عزیزم

چندسالته؟ 

بوتاکس رو از ۲۵ سالگی میشه زد هیچ عوارضی هم نداره 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
آخه روی ابرسانم نوشته بود آبرسان و مرطوب کننده دکتره گفت دیگ هیچی نمیخاد بزنی 🤦🏻‍♀️وااااااااای الا ...

من خیلی بعید میدونم برا روتینت باشه جای نگرانی نداره یه مدت خوب ابرسانی و مرطوب نگه داره اگر نرفت بوتاکس کن تمام

من خیلی بعید میدونم برا روتینت باشه جای نگرانی نداره یه مدت خوب ابرسانی و مرطوب نگه داره اگر نرفت بو ...

بله درست میگین گلم احتمالا خودمم حساس شدم 

از اول یادمه گفتین آبرسان با مرطوب کننده بزنم 

من کلا مرطوب کننده حذف کردم یعنی دکتر بهم نداد 

چشم گلم حتما اجرا میکنم تحربیاتتون رو 

خیلی ممنون از راهنمایی تون دوست عزیز 🌹🙏🏻

عزیزم آبرسان رو باید هر روز بزنم ؟ چ ساعتی مثلا ؟

عزبزم هروقت صورتت رو شستی بزن معمولا صبح و شب 

بله درست میگین گلم احتمالا خودمم حساس شدم از اول یادمه گفتین آبرسان با مرطوب کننده بزنم من کلا مرطوب ...

خواهش می‌کنم عزیزم 

راستی الهام جان ، من چندین تاپیک راجبه نظرخواهی از چهره تون دیدم .....الان داشتم فکر میکردم خب منم نظرمو بدم ب دوست عزیزم  حالا اینهمه کمک هم ازتون میگیرم ☺️☺️

البته من مقداری هم سخت پسند هستم ببخشید :

گلم واقعا چشماتون رو دوست دارم ، واقعا چشماتون خیلی زیباست حتی اصلااااااااااا نیاز ب اکستنشن مژه ندارین 

بنظرم انقدر مژه های خودتون خوش حالت و قشنگه ک وقتی اکستنشن میکنید اون حالت نازش از بین می‌ره خدایش خیلی حالت چشماتون زیباست 🙏🏻

راجبه أبروهاتون نظر من اینه یه مقداری نازک‌تر بشن زیباتر میشه یه کم پهن هست 

راجبه موهاتون برای تنوع خوبه از حالت چتری دربیاد .... 

و اینکه راجبه صوزتتون نظر من اینه گلم سری قبل یه مقدار بخار بود البته ببخشید نظرمو رک میگم یه کم چونه تون تیز شده احساس میکنم زیادی ژله تزریقی کردین بنظرم دیگ دست نزنید اصلا 

این هم نظر واقعی واقعی من برای دوست خوبم 🌹❤️😊

کاملا حقیقتشو گفتم عزیزم 

راستی الهام جان ، من چندین تاپیک راجبه نظرخواهی از چهره تون دیدم .....الان داشتم فکر میکردم خب منم ن ...

ممنون عزبزدلم 

اتفاقا خیلی خوشحال میشم که یکی واضح و رک به قول معروف ریز و کارشناسانه نظرشو بگه اصلا هم دنبال تعریف و تایید نیستم بدم هم میاد کسی از رو رودربابستی تعریف کنه 

فقط منظورت تاپیک های خودم بود که گفتی نظر خواهی شده؟؟؟

چشمتون خیلی حالت خُمار و نازی داره ، اکستنشن مژه از حالت خُماری چشماتون کم کرده بود خیلی دقت کردم ای ...

عکس جدیدی که ورم صورتم خوابید رو. دیدی؟ اگر ندیدی بگو بذارم 

راستی الهام جان ، من چندین تاپیک راجبه نظرخواهی از چهره تون دیدم .....الان داشتم فکر میکردم خب منم ن ...

اره من خودم مژه هام خدایی عالی بود برا تنوع و راحتی از ریمل اکستنشن کردم 

ممنون عزبزدلم اتفاقا خیلی خوشحال میشم که یکی واضح و رک به قول معروف ریز و کارشناسانه نظرشو بگه اصلا ...

سلام عزیزم شب خوش 

اره گلم داخل تاپیک های خودتون چندین بار عکس هاتون رو دیدم ک گذاشتین 

باور کنید من خیلی رُک هستم خیالتون راحت 

بله می‌دونم شما آدم صادقی هستین و واقعی دوست دارین نظرات رو بدونید و دنبال تعریف الکی نیستین 

تا حالا خیلی از تاپیک هاتون رو خوندم 

و جالبه بدونید هم نسبت ب خودتون هم همسرتون احساس مثبتی دارم عزیزم 😊☺️