2777
2789
عنوان

کادو روز زن من 🖼️🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 15400 بازدید | 349 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچی بخاطر یه ژل به باسن یبار ترکید دوباره زدم قفل شد .یبارهم در مورد گلوله شدن لب پرسیدم اینقد چرت ...

اهمیت نده اینجا براشون خیلی چیزا جا نیفتاده نسبت به ژل صورت گارد. دارن چه برسه به باسنن هرکاری حالتو خوب میکنه همون کارو بکن

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

سلام عزیزم روزت مبارک باشه هدیت و خیلی قشنگ .عزیز میگم تو زیر چشمت فقط یبار نیم سی سی هرچشمت زدی یا ترمیم هم رفتی 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
تو تاپیک هام هست همه روز تاپیک زدم 😄

مباارکت باشههه 😘

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

سلام عزیزم روزت مبارک باشه هدیت و خیلی قشنگ .عزیز میگم تو زیر چشمت فقط یبار نیم سی سی هرچشمت زدی یا ...

سلام ممنونم 

اره فقط یکبار زدم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

شوهر من با اینکه از یک هفته جلوتر به شوخی تکرار میکردم که روز زن نزدیکه به فکر باش 

یا میگفتم فلان چیزو لازم دارم  باشه برای روز زن ...

دیروز یه جعبه شیرینی با ۵۰۰ نقدی که حتی تقدیم نکرد بهم چون میدونست مبلغش از چی ی که میخوام بخرم خیلی کمتره چیزی که میخواستم سقفش دو تومن بود ...

در صورتی که دستش خالی نبود و اتفاقا وضعشم خوبه ...

اینم بگم این زرنگ بازیا و سر هم کردنا کار هر سالشه و من هر سال روز زن با کاراش ناراحتم ولی به روش نمی‌آوردم

ولی امسال از خجالتش در اومدم و تصمیم گرفتم به جای ناراحتی قشنگگگگ ریدم به هیکلش  تا بفهمه ارزش و مقام زن 

خیلی بیشتر ازیه جعبه شیرینیه 

تا بفهمه همیشه نمیتونه با زرنگ بازی از وظیفه ش در بره 

به جا اینکه زانوی غم بغل کنم  کاری کردم که حد اقل دلم خنک شه 

شوهر من با اینکه از یک هفته جلوتر به شوخی تکرار میکردم که روز زن نزدیکه به فکر باش یا میگفتم فلان چی ...

عزیزم خوب کاری کردی بهش فهموندی تو خودت نریختی کنجکاو شدم بدونم چیکار کردی ؟

خدا لعنت کنه کسانی رو که روز زن رو مد کردن با اینکه می‌دونستن اکثر مردای ایرانی از عاطفه و احساس ب ...

خب کاری نداره شما هم برا روز مرد به روی خودت نیار 

اون که جای خود ولی به نظرت زندگی اینجوری خیلی بی مزه نمیشه

چرا ببین من اعتقاد.دارم باید رک حرفتو به مرد بزنی نه اینکه مثل بعضیا بگی خودش باید بفهمه چرا خودمو کوچیک کنم این چیزا ..،.. من الان بهش گفتم توقع کادو بهتر داشتم ازت بعدم گفتم دوماه دیگه تولدم هست غیر ایفون ۱۶ چیزی قبول نمیکنم از الان گفتم که حساب بیاد دستش شما هم اگر چیزی میخوای حتما بگو فلان چیزو می‌خوام میگی وضعش هم که خوبه 

چرا ببین من اعتقاد.دارم باید رک حرفتو به مرد بزنی نه اینکه مثل بعضیا بگی خودش باید بفهمه چرا خودمو ک ...

تو خونه ی ننه بابات انقد گشنگی و بدبختی کشیدی

که بخاطر بقول خودت آیفون موندی خونه این 😂

چقد ندید پدیدی

نمیخواد زندگی بقیه رو هم مثل مال خودت گند بزنی😂

تا ۲۸ سالگی فکرمیکنی خیلی خوش قلبی .....            بعدش میفهمی اسکل بودی .....☹️😄