2777
2789
عنوان

بیبی دیجیتال

42 بازدید | 13 پست

سلام من پست رو بعد یکسال از شروع درمانش دارم براتون مینویسم تا شاید کمک کننده باشه برای کسایی که در این مسیر قرار گرفتن و شروع مسیرسونه مادرای نگران مثله خودم، هر کی که تاپیکم رو خوند و امید گرفت برای فرزندم و موفقیتش دعا کنه ممنونم.

پسرم یک سال پیش تشخیص بیبی دیجیتال و شبه اوتیسم گرفت و دکتر گفت برو ودیجیتال رو قطع کن و ببین بهتر میشه، پسر دو سال و سه ماهم نه کلمه میگفت نه اشاره میکرد و مدام دور خودش میچرخید، گاز میگرفت و انگار تو باغ نبود، ارتباط چشمی به یکباره از بین رفته بود، من شاغل بودم و پسرمو مادرم نگه میداشت و مادرم چون حوصله نداست دایم از لوازم دیجیتال کمک میگرفت مثله تی وی و موزیک و بدترینش تبلت ، که دیگه کلا بچه قطع ارتباط شد با این دنیا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تا این که با ولا موسوی اشنا شدم فقط تو اینستا پیجشو پیدا کردم حتی ویس هاشم کامل گپش نکردم و چیزهای جالبی میگفت دقیقا هر چی سم بود من به بچم داده بودم و هر چی خوب بود نداده بودم، مادر بهش نداده بودم توجه بهش نداده بودم محبت نداده بودم استقلال نداده بودم ولی به جاش تبلت و تی وی گوشی برای راحتی خودم و مادرم داده بودم

کارمو بوسیدم گذاشتم کنار از صبح بلند میشدم لباس تنش میکردم خودم میپوشیدم میرفتم با بچه مثله دیوونه ها تو کوچه ها، تو فضای سبز مینشستم هیچ احدی اون موقع بیرون نبود من با بچم میرفتم تو پارک تو خاک تو هرچی بهتون بگم

بردم یه جلسه کاردرمانی ۴۰۰ پول گرفت توجه کردم ببینم چکار میکنن دیدم هیچی همون کارایی که یه مادر واقعی باید تو زندگی با بچش بکنه رو انجام میدن ، همون کارایی که من سرم شلوغ بود نکردم

اولش خیلی بیقراری میکرد خیلی ناراحت بودم داشتم سکته میکردم، ولی ریز ریز ارومتر شد اعتیادش کمتر شد ریز ریز اشاره اومد ریز ریز کلمه اومد، ریز ریز صبر صبر صبر باید داشته باشید مامانا 

باباش وسواسی هی اینو نده دستش اینو نزار برداره ولی وقتی باباش خونه نبود ازاد مطلق بود گفتم چی از روان بچم عزیزتر ببخشید بزار خونرو به گه بکشه سلامتیش مهمتره بیخیال بزار خراب کنه

الان خداروشکر میکنم خیلی بهتره ، حرف میزنه نه بلبلی ولی حرف میزنه، دستورپذیره، جواب سوالام میده نه هر سوالی ،خودش سوال میپرسه، دست و پا شکسته،  ولی یه بچه صفر بوده یه بچه صفر و الان خداروشکر میکنم، نمیخوام بچم فیلسوف باشه و خیلی زرنگ فقط معمولی بودن واسم کافیه، این ها رو برای مادرای نگران اول راه نوشتم که الان شبا تا پاسی از شب دارن سرچ میکنن که چی شده بچشون، واسه سلامتی بچه من و همه بعد خوندن تاپیکم از ته دل دعا کنید ممنون میشم ❤️❤️❤️