یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
برای من دو موتوره است و تابستون همسرم خرید ۳۸۰۰ ولی برای ایشون سه موتورست گرونتره.فیکش ۱تومن
حالا من دستام لاغر بعد هر ساعتی اندازش نیست یه ساعتی دیدم ۷ تومن لامصب خوشگله ولی خب گرون الان یه ماه هرروز دارم با خودم کلنجار میرم نتونستم تصمیم بگیر بخرمش
چه تاپیکی بود؟ نمیدونم آدمای این سایت از کجا هستن من فکر میکنم نصفشون مال مناطق دور افتاده ایران ه ...
هیچی بخاطر یه ژل به باسن یبار ترکید دوباره زدم قفل شد .یبارهم در مورد گلوله شدن لب پرسیدم اینقد چرت گفتن .بازم باتو یسری راه میان اونیکه تاپیک ژل لب من حرف مفت زده بود از تو قیمت پرسیده بود تاپیک تو منطقی بود بچه ☹️
خدای مهربون دوستت دارم میدونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی
[QUOTE=365354389]اهمیت نده بابا به منم فحش زیاد میدن ولی برام مهم نیست و تاپیک هام میزنم[/QUOTEبیشتر خندم میگیره تا اهمیت بدم .کاش یشب مهمون خونتون بودم من با تو حرف میزنم گشنم میشه 🤦
خدای مهربون دوستت دارم میدونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی