2777
2789
عنوان

کادو روز زن من 🖼️🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 10216 بازدید | 254 پست
تو تاپیک هام هست همه روز تاپیک زدم 😄

مبارکت باشه عالیه.

نپرسیدی قیمتشو 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هعی بازم شما 

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌
والله من خرجی ام نکردمالان برش میگردونم

لج نکن دختر دیگه فایده نداره اخه خودش اگر میخواست بیشتر می‌داد خالا تو هم بگی فوقش بیشتر بده دیگه اون مزه.رو نداره چندروز دیگه ولی بهش بگو توقع یه چیز بهتر داشتم

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

عنوان رو دیدم فورا متوجه شدم شمایی😀🌹

مبارک باشه عزیزم روزتون هم مبارک باشه🌺

🇵🇸free palestine  در راهِ تو کی ارزشی دارد این جان ما پاینده باد خاک ایرانِ ما🇮🇷  شادی روح حاج قاسم سلیمانی صلوات🕊️♥️خداوند متعال در حدیث قدسی می فرمایند: اگر بندگانِ گناهکارم بدانند که چقدر مشتاق توبه و بازگشت آنان هستم، از شدت شوق می‌مُردند( میزان الحكمه).

مبارک باشه💋من ک فعلا منتظر نشستم😂

انشالا با دست پر بیاد😄❤️

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......