2777
2789
ما تو محلمون یه خانمه هست شغلش اینه که پسر دخترا رو به هم معرفی می کنه ولی هر کدومش به ازدواج ختم بش ...

منم همینکار رو میکنم منتها من آدم هارو معرفی میکنم برای دوستی😂😂😂ایده خوبیه ازش درآمد داشته باشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ایمان بیار از نه دل مثبت فکر کن

حتی حضرت ابراهیم با اون پیامبر بودنشون از خدا خواستند ایشون رو به یقین برسونه.... ماها باید ببینیم تا یقین کنیم؛ وقتی بالای ۴٠ سال بی اعتنایی خدا رو ببینی به جواب ندادنش اعتقاد پیدا می کنی یا به اتفاقاتی که گفتید.... 😔

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹

37 سالمه. تازگیا یه خواستگار داشتم که پسره نخواست. اولش همچین خودشو عاشق نشون داد. وقتی منم علاقه مند شدم و فهمید گفت مناسب هم نیستیم.

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.
چه چیزی گفتید... همین الان داشتم به خودم می گفتم این برادر خواهرها(ی من) چطور سرشون رو شب پایین می ز ...

ب  بابات و داداشت بگو توي دلت نگه ندار

من دلخوري هام بهشون ميگم تو دلم نگه نميدارم

مردا بعضياشون نميفهمن انگار بايد متوجهشون كني اگه گفتي و توجهي نكرد ديگه غصه هم نميخوري تكليفت مشخص ميشه باهاشون 

ب بابات و داداشت بگو توي دلت نگه ندارمن دلخوري هام بهشون ميگم تو دلم نگه نميدارممردا بعضياشون نميفه ...

گفتم...😔 اصللاااا براشون مهم نیست... مخصوصا برای پدرم حتی ذره ای... 

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹
حتی حضرت ابراهیم با اون پیامبر بودنشون از خدا خواستند ایشون رو به یقین برسونه.... ماها باید ببینیم ت ...

عزیزم من مدتها بود مثل شما فکر میکردم تا یکی گفت مثبت فکر کن و انیکه برای همه خوشحال میشدم موفقیتشون را خلاصه کلام الان رسیدم به اون چیزی که همیشه از خدا طلب می کردم الهی شکر 

ما تو محلمون یه خانمه هست شغلش اینه که پسر دخترا رو به هم معرفی می کنه ولی هر کدومش به ازدواج ختم بش ...

تودمحله ما خانمها ردیف ردیف می‌شینم خواستگار نمیفرستن هیچ ،کلی غیبت هم میکنن

صبح زندگی