2777
2789
مگه خودش خانوم نیست؟

طاهرا خانمه... ولی من شک دارم. هر چند مطمین نیستم.

ولی مگه خانم ضد خانم، کم داریم؟!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش یکی شوهر برامون پیدا کنه بخدا ثواب داره از حج و کربلا رفتن ثوابش بیشتره

ما تو محلمون یه خانمه هست شغلش اینه که پسر دخترا رو به هم معرفی می کنه ولی هر کدومش به ازدواج ختم بشه پول میگیره از هر دو طرف پسرخاله خودمو اون خانم زن داد پسرخالم با اینکه پسر سالم و تحصیل کرده ای بود و خانواده خیلی خوب داشت ولی چون می‌گفت یه کسیو میخواد که خیلی مذهبی باشه ومعلمم باشه کیس مناسبش پیدا نمی شد شما هم بگرد تومحلتون یکیو مثل این خانم پیدا کن.

باشکوه ترین وزیباترین عشق زمینی عشق مادر به فرزندشه خدایا این عشقو به همه ی بانوان جهان هدیه بده الخصوص بانوان سرزمینم🌷🌷🌷
عزیزم لطفا خصوصی خدمتتون عرض کنم.

حتما عزیزم. درخواست دوستی دادم.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
ما تو محلمون یه خانمه هست شغلش اینه که پسر دخترا رو به هم معرفی می کنه ولی هر کدومش به ازدواج ختم بش ...

حیفه که آدم کار به این قشنگی رو در ازای پول انجام بده...

حیفه که آدم کار به این قشنگی رو در ازای پول انجام بده...

حیفه ولی چکار میشه کرد بازم خوبه جوون ها رو به هم معرفی می کنه انقدر خواستگار میاره که آخرش یکیش به وصلت برسه 

باشکوه ترین وزیباترین عشق زمینی عشق مادر به فرزندشه خدایا این عشقو به همه ی بانوان جهان هدیه بده الخصوص بانوان سرزمینم🌷🌷🌷
تازه همیشه ما مجردها یه چیزی بهشون بدهکاریم که تمومی نداره... یه بار شده دست به دعا واسه مشکلات ما ب ...

آره شده عزیزم تو خیلی از خونواده ها همه برادر خواهرا تلاش میکنن که خواهر یا برادر مجرد رو به سروسامان برسونن من یه زندایی دارم که دخترای فامیلشون به سن جوونی که میرسن خود پدر وبرادراشون براشون دنبال همسر خوب و مناسب میگردن من جمله دایی خودم که پدرزنش بهش گفت بیا دخترمو بگیر ودائیم گرفت و خیلی ام خوشبختن۳۵ ساله ازدواج کردن کل دخترای خونواده زنداییم خوشبختن

یا یه آشنای دیگه داریم که خواهرش خیلی تلاش می کرد خواهر کوچیکه ازدواج کنه(اونم همین مشکلاتمو داشت که آخر هفته ها کل بردار خواهراش اونجا جمع میشدن واین بنده خدا همش به اینا سرویس می داد)۳۷به بالا با تلاش خواهرش ازدواج کرد الانم یه بچه هم داره خیلی خوشبخت نیس ولی خودش راضیه میگه حال دلش بهتر از قبله بیشتر مشکل مالی دارن وگرنه همسرشم بد نیست.

شما معیاراتون بگین ،ما سنمون بالارفته ،حتی چند سال قبل هم معیارام سخت نبود یه طرفم قضاوت نکنین،🥺

عزیزم من ازدواج کردم فقط معیارم این بود حالم خوب باشه اصلا به پول فکر نکردم گفتم دو روز زندگیم خوب باشه حالم خوب باشه کافیه همه چیز خودش درست شد ولی اون موقع هم هیچ کس حاضر نبود مثل من ازدواج کنه خونه،ماشین،حقوق بالا میخواستن

اونایی که من دیدم از بی شوهری مینالن همگی بیکار و درس نخونده و بچه سالن

والا نمیشه گفت بالای سی سالشونم همینن دیدم آدمه هروز پیگیر شوهر و خواستگار پیدا کردنه وقتی خواستگار میاد پس میزنه کلی ناز می‌کنه من الان برای برادرم می‌بینم دیگه داره تلف میشه تو این مملکت از این وضعیت دخترها 

من جعفر طیار تو حرم امام رضا خوندم بخاطر ازدواجم از سمنان رفتم مشهد حرم امام رضا نماز جعفر طیار خوند ...

عزیزم از خدا غافل نشو چنان اتفاق قشنگ برات پیش میاد که باور نکنی همچین اتفاقی برات آرزو می کنم 

دوستان اگر براتون امکان داشت جوان مجرد دارین همینجا به هم معرفی کنید شرایط  را بهم تو خصوصی بگید آشنا بشن اگر به تفاوهم رسیدن که تمام خودمون به خودمون رحم کنیم دلسوزی کنید 

آره شده عزیزم تو خیلی از خونواده ها همه برادر خواهرا تلاش میکنن که خواهر یا برادر مجرد رو به سروساما ...

چه چیزی گفتید... همین الان داشتم به خودم می گفتم این برادر خواهرها(ی من) چطور سرشون رو شب پایین می زارند... یعنی برادرم به همسایه اش کمک‌هایی می کنه که بیا و ببین.... آنچنان براشون دل می سوزونه.... پول، غذا و و و  اونوقت همین چند وقت پیش پدرم به دستور زن بابام منو بیرون کرد نگفت من زنده ام یا مرده... نکرد حتی یه زنگ بزنه.... یکی بهم گفت اومد و تو این اعتقادات (به خدا و پیغمبر) رو نداشتی الان باید چکار میکردی.... هر کی جای تو بود با اونهمه عذابی که خانواده اش دادند و رنجهایی که الان می کشی، صد دفعه تو بغل مردها بود... خواستگار پیش کش، حتی یه زنگ خشک و خالی هم نمی زنند.... 

بچه ها دلم می شکنه.... می فهمید می شکنه.... 😭😔

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹