جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
ولی اونا طوری رفتار می کنند که انگار قرار نیست اتفاقهای خوب واسه امثال ما هم بیفته.... خیلی دل می شکنند.... خیلی... 😔 (برام دعا می کنید جواب اینهمه سال درد و بی کسی رو خدا قشنگ بهم بده.... 😔)
خواهر قشنگم اونا از همه چی خبر دارن و مطمعن باش در آینده متوجه علت این نشدن ها میشیاستغفار کن نماز ش ...
ده سال زیارت عاشورا می خونم دعا و نماز نذر و و و نیست که نخونده باشم.... توان نوشتن اونهمه دعاها و نذرها و تلاشهای ۴٠ خوردی سال رو ندارم.... خودش کتابیه....😔 برای ما مجردها دعا می کنید ...
تو دوسال گذشته تو فامیل و دوستای ما همه دختر پسرهای دهه پنجاه و شصت ازدواج کردن،اونم چه ازدواجهایی
دقیقا زن داداش من ۳۸ سالگی عروسی کرد.۳۹ سالگی باردار شد چند روز دیگه بچش به دنیا میاد و واقعا خوشبخت ترینه خیلی هم از زندگیش راضیه و لذت میبره
میشه برای سلامتی آقامون امام زمان ع یه صلوات بفرستی🌷🌷🌷🙏🏻🙏🏻🙏🏻 اگه امضامو دیدی ۳ تا صلوات هم برای خوشبختی من و همسرم و سلامتی بچه هام و سلامتی پدر و مادرم مهمونم کن🙏🏻🌷🌷🌷ممنونتم الهی که هرکی برای امضام صلوات فرستاد خداوند خوشبختش کنه و گره از همه ی مشکلاتش باز بشه آمین🤲🤲🌷
بابااجان تو مردای ایرانی خیلی کم ایده ال پیدا میشه بااین فرهنگای غلط وپوسیده پدرومادرا ..اگرم پسری بخواد خوب باشه برای خانومش دخالت بیجای خانواده ها نمیذاره ...چتونه شماهاا ...مگه همه چی ازدواجه ..اگر ازدواج کردید وبه حرفای من رسیدید بعدش چی ...من خودم یه دختر 23 دارم همیشه بهش میگم تا 30 سالگی سفر برو من پشتت هستم ارشدتو تموم کن زبانتو کامل کن رو خودت واطلاعاتت رو فرهنگت با مردم کار کن ..درکنارش یه دوستی پیدا کن نیازهاتو درحد متعارف بااون طرف تامین کن من پشتتم هیچ کس هم نمیتونه هیچ گهی درمقابل یک زن قوی وتوانمند بخوره ..علت اینکه مردا اینقد برامون شاخ میشن میدون دادن بیش از حد به اونهاس من خودم بعد از 25 سال از زندگی مرفه واعیونی اومدم بیرون بدون هیچ مهریه وهیچ کوفتی فقط با یه ساک ...خیلی خیلی خیلی هم خدارو شاکرم وراضیم ارامشم اعتبارم استقلام ده ها برابر شده ..تموم سعیمو اهتماممو بکار میبرم که دخترمو با کمالات و یه خانوم قوی تربیت کنم که هیچ مادرشوهر وخواهرشوهرو شوهری نتونه هیچ گهی بالاسرش بخوره چون من اگاهانه میدونم دارم چیکار میکنم فقطط فقططط فقططط برام دعا کنید که خدا یه خونه خوب تو جای خوب وباارامش بما بده ..نمی خوام شرمنده دخترم باشم تو این زمینه .