کلا ولی تو سن بالا خیلی ها پشیمون میشن از ازدواج نکردنشون.....تو اطرافم خیلی دیدم نمونش خواهر همسرم ۴۷ سالشه و به شدت پشیمونه که تمام موقعیت های ازدواج رو از دست داده به دلایل مختلف و الان تنهای تنهاس چون پدر مادر هم فوت شدن و خواهری نداره .......نزارید به این سن برسید که پشیمونی به بار بیاد به وقتش ازدواج کنید این یه نصیحت دوستانه و خواهرانه از طرف بنده به مجردهای عزیز
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
درست میگین. ولی در حال حاضر به عنوان یک انسان ناخواسته به دنیا اومدم و نهایتا میتونم شصت هفتاد سال ...
بر علیه یه کار اشتباه بودن بر علیه یه جماعت کوته فکر بودن قدرت زیادی میخواد من اون توانایی و اون قدرت رو ندارم که رسوا بشم پس سعی میکنم همرنگ جماعت بشم هر چند اشتباه. البته کسی که راه درست رو بره همیشه تشویق میکنم هر چند متفاوت از بقیه باشه
راه درست رفتن در حالی که هیچکس حامیت نیست درسته کار پسندیده ایه ولی واقعا سخته گاو نر میخواهد و مرد کهن
گاهی گمان نمیکنی ولی میشود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود