2777
2789

راستش دیگه دارم قیدشو میزنم بخاطر مشکلی هم دو ساله برام پیش اومده 

بعد کلا آشنایی ها هم آبکی شدن ملت خودشونم نمیدونن دنبال چی هستن

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
سرکار و باشگاه و مسافرت و تفریح هر چیزی حدی داره انسان دلش میخواد سر سامون بگیذه تشکیل خانواده بده ط ...

عزیزم خب باید وقتش برسه نمیتونی مثل پسرا بری در خونه ها خواستگاری من حرفم این بود که دخترا خودشونو نبازن امیدوار باشند شادابی شونو حفظ کنن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چند تا شهید گمنام جاده نجف اباد داره  دل کوه خاک شدن..واسه ازدواج ونی نی رد خور ندارن.شهید تورجی زاده هم گلستان شهدا اصفهان ازدواج را زود میدن..هرکی رفته دفعه بعد با گل وهمسرش رفته..همیشه سر مزارشون شلوغه

کنیز فاطمه ام....
عزیزم تو مجردی سن که میره بالا انسان دچار دل مردگی میشه به خاطر نگاه های مردم اعتماد به نفسش رو از د ...

میفهمم چی میگی ولی چه میشه کرد سعی کن امیدوار باشی وشرایططو قبول نکنی که قراره همیشه تنها بمونی اینارو ازکلت بیرون کن که جذبش میکنی 

کلا ولی تو سن بالا خیلی ها پشیمون میشن از ازدواج نکردنشون.....تو اطرافم خیلی دیدم نمونش خواهر همسرم ۴۷ سالشه و به شدت پشیمونه که تمام موقعیت های ازدواج رو از دست داده به دلایل مختلف و الان تنهای تنهاس چون پدر مادر هم فوت شدن و خواهری نداره .......نزارید به این سن برسید که پشیمونی به بار بیاد به وقتش ازدواج کنید این یه نصیحت دوستانه و خواهرانه از طرف من به مجردهای عزیز 

کاربری دوم ..   یه بار تعلیق شدم