2777
2789

کلا ولی تو سن بالا خیلی ها پشیمون میشن از ازدواج نکردنشون.....تو اطرافم خیلی دیدم نمونش خواهر همسرم ۴۷ سالشه و به شدت پشیمونه که تمام موقعیت های ازدواج رو از دست داده به دلایل مختلف و الان تنهای تنهاس چون پدر مادر هم فوت شدن و خواهری نداره .......نزارید به این سن برسید که پشیمونی به بار بیاد به وقتش ازدواج کنید این یه نصیحت دوستانه و خواهرانه از طرف بنده  به مجردهای عزیز 

کاربری دوم ..   یه بار تعلیق شدم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درسته ولی تنهایی کشنده ست.... 😔(میشه برا دل شکسته ام دعا کنید😔)

بله عزیزم تنهایی خیلی مخربه سعی کن حتی اگه تنهایی منزوی نشی

و اینم بدون که لزوما با ازدواج تنهایی برطرف نمیشه شاید حتی تنهاتر بشی اگه آدم درستش پیدا نکنی 

برات دعا میکنم انشالله عاقبت بخیر شی 

درست می‌گین. ولی در حال حاضر به عنوان یک انسان ناخواسته به دنیا اومدم و نهایتا میتونم شصت هفتاد سال ...

بر علیه یه کار اشتباه بودن بر علیه یه جماعت کوته فکر بودن قدرت زیادی میخواد من اون توانایی و اون قدرت رو ندارم که رسوا بشم پس سعی میکنم همرنگ جماعت بشم هر چند اشتباه. البته کسی که راه درست رو بره همیشه تشویق میکنم هر چند متفاوت از بقیه باشه 

راه درست رفتن در حالی که هیچکس حامیت نیست درسته کار پسندیده ایه ولی واقعا سخته گاو نر میخواهد و مرد کهن

گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

زیاد برام مهم نیست که ازدواج کنم یا نه یعنی ناراحت نیستم بابت این مورد 

بیشتر دلم میخواد یکی کنارم باشه یکی که از جنس خودم باشه و  کنارش احساس آرامش کنم و راحت باهاش حرف بزنم  وگرنه تنها باشم راحترم چون در اون صورتم تنهام