2777
2789
عنوان

چرا بعضی آدما انگار وجود ندارن🤔💔

294 بازدید | 59 پست

کسی بهشون توجه نمیکنه انگار وجود ندارن

مثلا وقتی با ۲ تا از دوستاشون میرن بیرون اون دوتا خیلی باهم میگن و میخندن و اصلا به این توجه نمیکنن

مثلا تو کلاس  انگار وجود نداره

تو مجالس مختلفم همینطوره

هرجایی ک میشینه انگار وجود نداره

کسی پیشش نمیشینه

یهو چندنفر اکیپی میشن حرف میزنن

پیش این چیزی نمیگن

ساکت میشن

جمع میشن حرفاشونو پیش هم میزنن ولی وقتی این طرف میاد پیششون ساکت میشن و چیزی نمیگن

کلا انگار وجود نداره!

چرا واقعا؟

مگه بقیه چی دارند که این نداره؟

مهره ماره!

روابط اجتماعی ضعیفی داره

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همه جا اینجور نیست

تو بعضی جمع ها مرکز توجهی تو بعضی جمعها از شدت احساس کنار گذاشته شدن میخوای خودتو بکشی

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

تو جمعی ک بهتون احترام میزارن نرید.نرید اقا نرید برای بار صدم

تو جاهایی ک حس اضافی بودن دس میده بهتون نرید.جاهایی ک تا شما میاید حرفاشونو قطع میکنن.جاهایی ک در حضور شما خیلی چیزارو نمیگن.ارزش خودتونو حفظ کنید.ربط ب مهره مار نمیدونم چی چی نداره

شاید اصلا برخورد و اداب معاشرت بلد نیس طرف.دلایل زیادن

چون خودش ،خودشو قاطی نمیکنه 

همیشه گفتم تو جامعه کسی ناز کش ما نیست بیاد دست مارو بگیره ببره تو یه گروه و مارو تحویل بگیره خودمون باید بریم تو جمع قاطی شیم بگیم بخندیم و همراه باشیم اگر منتظر بقیه بمونی تنها میشی 

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

نه ببین شاید ادما ازشون حس خوب نمی گیرن یا درونگران نمیتونن ارتباط برقرار کنن

ببین منم اینجوریم حس میکنم بقیه حس خوبی ازم نمیگیرن و حتی ازم بدشون میاد چکار باید بکنم؟ میتونی راهنماییم کنی