2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره..تو مسجد خوندم..سجده اخرش باید گریه کنی...نه راه بیوفتی یه ربع بیست دقیقه کفایت میکنه

اخه دوران پریود رو چه کردی؟ قرص خوردی؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
چجوری با تنهاییت کنار میای؟پارتنر داری؟

داشتم ۱هفته اس تموم شده رابطه ام

«اگر روزی غمگین روبه‌روی تو ایستادم،فکر نکن که چه ضعیف و کم‌توان هستم،به این فکر کن که من تو را امن دیدم و روی تو حساب کردم که روی غمگینم را نشانت دادم.»

ازدواج خوب خیلی خوبه ازدواج بد زندگی جهنم میکنه

خواهشا چون سن بالا دارید با هرکسی ازدواج نکنین 

وقتی آدم مناسب پیدا کردید ازدواج کنید 

تا آخر عمر مجرد موندن بهتر از ازدواج با آدم اشتباهه

در ضمن فعلا به کار و تحصیلات بپردازین و غصه این چیز ها نخورید 

سعی کنین تا میشه مستقل بشین از همه نظر اینطوری حتی وقتی ازدواج کنین هم دستتون باز تره

خانم ها فکر اینکه ازدواج قراره شما خوشبخت کنه از سرتون بیرون کنید آدم لزوما با ازدواج خوشبخت نمیشه و ازدواج تضمین کننده آینده شما نیست.

چون سن شما اصلا بالا نیستتازه اول جونیتهآدم اگر هدفمند زندگی کنهدم به دقیقه نمیگه من شوهر میخوام و ا ...

آخه صفحه اول وخوندم ۲۴سالگی حس میکنن سنشون بالاس!آدم تعجب میکنه

من دوستم ۶۷ مجرده یکیش ۷۱ مجرده یکیش ۷۳ مجرده!

حالا آدم تا ۴۵سالگی میتونه ازدواج کنه بچه دار بشه

چه خبره از ۲۰ سالگی ناراحت ازدواج نکردنش باشه

موقعیت خوب بیاد چرا که نه!

ولی وقتی نیومده خب نیومده دیگه

«اگر روزی غمگین روبه‌روی تو ایستادم،فکر نکن که چه ضعیف و کم‌توان هستم،به این فکر کن که من تو را امن دیدم و روی تو حساب کردم که روی غمگینم را نشانت دادم.»

الهی امین😔🤲

امضات💚

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
چیکار کنیم 🥲

باید در افزایش توانایی ها و مهارت، بهبود وضعیت جسمی و روحیه، تا حدودی رفع اشکالات ظاهری، ورزش بصورت مداوم و حرفه ای، افزایش سطح ثانش و معلومات و خصوصا تحصیلات عالیه، اشتغال به کار ترجیحا در حوزه تخصصی و استعدادی، داشتن دوستان همجنس همسال که روحیه را خراب نکنند، دوست شدن با آدم های مسن و خیلی و یا نسبتا بزرگتر از خودمان روحیه مون را منفی، خراب و افسرده می کند، حفظ آرامش و اعتماد به نفس خودمان را بروز نگهداریم تا انشاالله ی روزی بتوانیم لباس عروس را تجربه کنیم

ازدواج خوب خیلی خوبه ازدواج بد زندگی جهنم میکنهخواهشا چون سن بالا دارید با هرکسی ازدواج نکنین وقتی آ ...

درسته ولی تنهایی کشنده ست.... 😔

(میشه برا دل شکسته ام دعا کنید😔) 

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹