2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

امروز خبر عقد يكي از دوستام رو شنيدم در سن ٣٨ سالگي خود دختر ك شرايطش عالي هست و نامزدش هم خوبه مدتي ...

دعا کنید واسه ما هم بخت خوب بیاد؛ بالای ۴٠ هستم... 

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹

من 33 سال دارم و کلا از چند سال پیش ازدواج رو از برنامه ام خارج کردم. تو ده سال از من جوان تری نیازی به استرس نیست در ضمن تنها تو نیستی که ازدواج نکردی الان بیشتر جوان ها مجرد هستن . ازدواج کلی ریسک داره و مسئولیت داره اما با مجردی خودت رو از خیلی دردسر و مسئولیت خلاص میکنی. خیلی ها که ازدواج کردن آرزو میکنن که ازدواج نمیکردن و دارن طلاق میگیرن  .به زودی سبک زندگی انسان ها عوض میشه و مثل کشورهای خارجی هم خونگی تو ایران هم مد میشه منظورم ازدواج سفید که باب شده نیست هم خونگی چند تا دختر هست که یه خونه اجاره میکنن و در کنار هم زندگی میکنن الان هم هست اما کمه ولی رو به افزایش هست. به جای ترس از آینده تمرکزت رو بزار رو شغل و درآمدت و برا آینده پس انداز داشته باش تنها چیری که در آینده میتونه برات رفاه فراهم کنه پول هست .

من مشکلم همون بقیه است که بشدت اذیت میکنن با طعنه و تیکه هاشون بافخر فروشی هاشوم

خدام میزاره تو کاسشون

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام
اولا ک دیگه ۴۰ کم کم وارد دوره میانسالی میشه و طرف بچه نیس بیاد از مشکلش بگه یا نارضایتیش .. دوما خد ...

بله منم گفتم قسمستشون توی سن بالا بوده، چون ۴۰ سالشه دورازجونش سربذاره بمیره؟