2777
2789
افرین دقیقا

قربونت خوشگلم

تا به حال به کلمات وارونه دقت کرده اید؟"گنج"،"جنگ"میشود"درمان"،"نامرد"است و "کاخ"،"خاک"میشود ولی "دزد"همان"دزد"است"درد"همان"درد"است و "گرگ"همان"گرگ" آری نمیدانم چرا"من"،"نم"زده است و "یار"،"رای"عوض کرده است"راه"،گویی"هار"شده و "روز"به "زور"میگذرد "آشنا"راجز در"انشا" نمیبینی وچه "سرد"است این"درس"زندگی اینجاست که"مرگ"برایم خانه ای "گرم"میشود چرا که "درد"همان"درد"است یا صاحب الزمان دلم "آرامش"وارونه میخواد یعنی دلم "شما را" میخواهد.

خوشبت ترین عالم هستید شما یه زمانی دقبق همسن تو بودم فکر و ذکرم توی دلم ازدواج بود ...

خب همه چیزتو‌ببخش و جدا شو اگر شرایط اینقدر برات طاقت فرساست!!!

هر نسخه ای رو نمیشه برای همه پیچید 

من دوبار ازدواج کردم از ازدواج اولم بشدت ناراضی بودم و جرات کردم جدا شدم همه چیمو بخشیدم 

ازدواج دوم هم شکر خدا از هر نظر عااااالیه 

برا هر دختری چنین ازدواجی آرزو میکنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه عزیزم بخدا ده ساله براش پیگیر زن هستیم خودش خیلی پسر آرومیه و مهربون تحصیلاتش ارشد کارشناسی هست ح ...

عه ک اینطور 

ان شاءالله خدا خودش ازدواج جوونا رو درست کنه 

مخصوصا ازدواج دخترپسرای پاکو مومن رو 🥺

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .

یعنی تو خونه چجوری بود ؟ به نامحرم دست میداد؟ (ما فقط راهنمایی میکنیمو نظر میدیم تصمیم نهایی با خودش ...

من فقط یه باردیدمش بلوز شلوار و دکمه بلوز باز وروسری گره زده که یقه هفت بود بدنش معلوم بود خب با تمام اینا اخلاقش مثل آدم بود ما عقیده داریم به مرور زمان درست میشد با محبت و مهربونی  برا ۲۴ سال قبل بود می‌شد کاربش کرد می‌آمد داخل خانواده ما شاید مثل ما می‌شد چون خون اخلاق و خوش برخورد و مهربون بود ولی امان از دومی هر چی بگم کمه یه سلیطه خدا نشناس دورو  چنان جهنمی برامون درست کرده که کتاب ها می شه نوشت 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
نه عزیزم بخدا ده ساله براش پیگیر زن هستیم خودش خیلی پسر آرومیه و مهربون تحصیلاتش ارشد کارشناسی هست ح ...

حیف که قدم به داداشت نمیخوره فاصله ی قدی مون مثل فاصله ی زمین از آسمون میمونه🤣🤣

تو دوسال گذشته تو فامیل و دوستای ما همه دختر پسرهای دهه پنجاه و شصت ازدواج کردن،اونم چه ازدواج‌هایی

میشه دعا کنید برای ما هم چنین اتفاقهایی بیفته.... 

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹
خوشبت ترین عالم هستید شما یه زمانی دقبق همسن تو بودم فکر و ذکرم توی دلم ازدواج بود ...

حتی اگه تا ۴٢ سالگی به شدت تنها باشید و تنهایی خوره جونتون بشه

حیف که قدم به داداشت نمیخوره فاصله ی قدی مون مثل فاصله ی زمین از آسمون میمونه🤣🤣

عزیزدلممم😅😅😍

کاش داداشم قد مهم نبود براش ...

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)

وا یعنی چی؟؟حالا چون ۴۰ سالشه نباید براش مراسم بگیره

نگفتم نباید بگیره  اتفاقا چون حساس بودم ک باید بگیره  سوال کردم  چون به بنده خدایی از اقوامم چون سنش سی .‌پنج بود از زیر همه چی در رفتن با سیاست  و من خیلی بدم اومد از فرهنگ اونا 

شیراز گلم

اه منم شیراز 

انشالله بترینها نصیبشون بشه

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏
39 سالمه مستقلم ازدواج نکردم و قصد ازدواج هم ندارم و آرامش زیادی توی زندگیم هست البته اگر خانواده خ ...

تو جامعه چکار می کنید با نگاه های سنگین اطرافیان یا مثلا وقتی حرف سن و مجرد بودن پیش میاد؟ هوفففف😔

منن 40 سال دیگه به ازدواج فکرم نمیکنم خدابرای ما نخواست

از دست نگاه های اطرافیان و حرفهاش میشه مگه فکر نکرد

آدم همش فکر میکنه یه چی کم داره حتی اگه موفق ترین باشی... 

یه سوال بپرسم خیلی سخت گیرین؟یا خواستگار ندارین؟

نمیدونم والا.... خواستگار میاد، انگار نمیاد.. می خوایم، انگار نمی خوایم؛ تو یه حالت سردرگمی و برزخی... 😔