2777
2789
روانشناسی یه علمه فرمایشی که شما میکنین عین اینه که مثلا بگین پنی سیلین تو امریکا اثر میکنه تو ایران ...

مقایسه ی پنیسیلین  با ازدواج؟ 

داری  جسمو با روح و روان مقایسه میکنی؟ 

اجازه بده حالا ناراحت شم.... من رو حیطه ی تحصیلیم حساسم

حتی نظریات فروید در زمینه عقده ادیپ و الکترا هم رو همه جواب نمیده  و کلی بحث روشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من ۲۷، هعی باید به سرنوشتمون راضی باشیم و پاک بمونیم

۲۷ زیاده؟؟؟؟؟مگه اینکه کلا بی هدف زندگی کرده باشی،وگرنه برای دختری که دنبال تحصیلات،یاد گرفتن هنر،و تو جامعه بودن و سرکار رفتن باشه تازه اول چل چلیه...

چرا فقط تو خونه منتظر شوهر میمونید؟؟

از کار خیر بقیه ایراد نگیرید،یکی به حیوونا کمک میکنه یکی به انسانها یکی به طبیعت....مهم اینه یه قدم برداری برای زیباتر کردن دنیا🙂

بچه های عزیز 

بخدا خبری نیست ، بخدا تنها موندن از خیلی از زندگی هایی ک ماها داریم بهتره ، ظاهر زندگی زن و شوهرا رو نبینید ، تقریبا همه دارن تحمل میکنن حداقل اطراف من ک همینن

من نميدونم اين عددها رو از كجا مياريد٢٥ ٢٧ ٣٠ ٣٥ك ازدواج بعدش بهتره بدتره

از خودمونم درنمیاریم بلاخره هر کدوممون کلی فامیل و دوست و اشنا داریم طبق همین جامعه اماری کوچیک خودمون میگیم..روانشناسا میگن روانشناسا که دیگه جامعه اماری بزرگتری دارن

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..
همون مثلا سی میلیون بشیم چی میشه ؟؟نگران بی برقی بی آبی نباشیم نگران هوای آلوده و بیکاری مردم و گرون ...

دلایل مذهبی داره

دغدغه ی اونایی که به فکر ظهور امام زمان هستن

جمعیت سنی های کشور به شدت رو به افزایشه و جمعیت شیعه ها رو به کاهش.. 

از خودمونم درنمیاریم بلاخره هر کدوممون کلی فامیل و دوست و اشنا داریم طبق همین جامعه اماری کوچیک خودم ...

خب جامعه اماري شما برا شهر شما جوابه نه شهر ديگه ولي اشاره اي نميكنيد كدوم شهر

اينطوري ميشه ك تو دل بعضيا ك براشون خيلي مهمه خالي ميشه و احساس بد ميگيرن

مثلا توي كلانشهر ازدواج خوب و عالي توي سن بالاي ٣٥ زياد هست نميدونم چرا تقسيم ميكنن اينجا ب بالاي ٣٥ زير ٣٥

ولي شايد تو شهرستاني ك از راهنمايي و دبيرستان خواستگار راه ميدن ازدواج ميكنن اصلا توي ذهنشم نياد اين سن!

جمعيت رو برا الان نميگن برا ٢٠ سال بعد ميگنك ما دهه ٦٠ ها پير شديمپيش بيني كردن ٣٠ ميليون ميشه

خب بشیم...تموم شیم زودتر از دست این مملکت کوفتی که نزاشت هیشکی روز خوش ببینه.....حالا هی زاد و ولد کنیم که این چرخه عذاب نسل لندر نسل ادامه پیدا کنه و کش بیاد که چی؟؟؟!!!!

از کار خیر بقیه ایراد نگیرید،یکی به حیوونا کمک میکنه یکی به انسانها یکی به طبیعت....مهم اینه یه قدم برداری برای زیباتر کردن دنیا🙂