2777
2789
والا تو این جامعه ای که من دیدم در حال حاضر ادم مجرد به هیچوجه به رسمیت شناخته نمیشه به عنوان یه واح ...

سلام،حرفت کاملا درسته،انسان تاوقتی تشکیل زندگی نده کامل نیست،حالا بعضیا واقعا قید ازدواجو زدن واقعا ،شایدبی تقصیرباشن،شرایطشون جورنیست ،انشالا که همه به حاجاتشون برسن،

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از ٩؟جايي ك ٩ ازدواج كنه ديگه بالاي ٢٠ ازدواج توش بي معنيهچطور مجرد ب ٢٥ رسيدين توي همچين جامعه اي

سخت بیشتر خانواده ها پر جمعیت مثلا دختر بزرگ مجرده  ۳۰ سالشه ولی خاستگار میومد برا کوچیکه یا نشون میاوردن برا کوچیکه 

در کل مثل ماهی از اب بیرون افتادمولی بهنظرم دو دوره داشتدوره ی 15 تا 25 تو 25 سالگی وقتی ازدواج نمی ...

دقیقا من اطرافم خانومایی که 27 به بعد ازدواج کردن به شدت خوشبخت و راضی‌ ترن 

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..
همون مثلا سی میلیون بشیم چی میشه ؟؟نگران بی برقی بی آبی نباشیم نگران هوای آلوده و بیکاری مردم و گرون ...

نميدونم دقيقا چي ميشه ولي فكر كنم تراز سن بهم بخوره مثلا سالمندا زياد بشن ك نياز ب خدمات دارن ولي جوان و نيروي كار كم هست تعداد افرادي ك بتونن خدمات بدن كم ميشن

يعني اون دهه ٦٠  ٥٠ بدبخت گير خدمات  دهه ٩٠ يا ١٤٠٠ يا مي افته ك كم هستن  و پيريش هم مث جوونيش با بدبختي ميگذره 😄