2777
2789
خوشبت ترین عالم هستید شما یه زمانی دقبق همسن تو بودم فکر و ذکرم توی دلم ازدواج بود ...

نمیشه، حتما باید شخصا تجربه کنن و به این نتیجه برسن مثل شما

.                                                                  
نه اون کلی جهیزیه خریده بهترین مارکا اینجور دلش میشکنه امید به خدا انشالله که امسال ازدواج میکنه

عزیزم بنطرم اگه شما ازدواج کنی شاید حتی از فامیلا و اشناهای شوهرت برای خواهرت خواستگار پیدا شد 

گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برم سایت ادم و حوا ثبت نام کن

معتبرم هست

با هر معیاری بخوای میتونی یه فرد مناسب پیدا کنی

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

من 26 ام. 

از یه طرف دلم میخواد ازدواج کنم

از یه طرف خواستگار میاد به دلم نمیشینه 🥲

... 

اخه مگه میشه از طرف خوشت نیاد.  میل نداشته باشی بعد ازدواج کنی؟  دیگه چه ازدواجی؟ وقتی حالتو خوب نمیکنه

.. 

فکرم و دلم  مثل سیبزمینی تو روغن داغه... مثل ماهی بدون اب 

مدام ذهنم درگیره و حالم خرابه... 

حالا واقعا واقعا واقعا میفهمم زن و مرد، واسه ارامش دادن به هم خلق شدن و هیــــــــــــچ. چیز جای این ترکیب رو نمیگیره

.. 

خوشبت ترین عالم هستید شما یه زمانی دقبق همسن تو بودم فکر و ذکرم توی دلم ازدواج بود ...

سر چی گریه میکنی عزیزم؟ مشکلت چیه؟

گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

تو دوسال گذشته تو فامیل و دوستای ما همه دختر پسرهای دهه پنجاه و شصت ازدواج کردن،اونم چه ازدواج‌هایی

یکم بحث بچه اوری و اختلاف سنی با والدین اینجا مشکلسازه وگرنه هرچی دیرتر ازدواج کنی بهتره

تنهایی هم میشه آدم ثبات داشته باشه و بنظر من تنهایی خیلی بهتر از رابطه و انتخاب فرد اشتباهه

درسته ولی خب نمیشه که از ترس فرد اشتباه کلا قید ازدواج رو زد مثل اینکه از ترس تصادف کلا رانندگی نکرد

عزیزم بنطرم اگه شما ازدواج کنی شاید حتی از فامیلا و اشناهای شوهرت برای خواهرت خواستگار پیدا شد

توکل به خدا 

خواهرم خیلی خیلی خوشگله تحصیل کرده هست ولی سخت پسند 

و هرکی میاد جور نمیشه

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏