2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه درسته من همیشه اینجوری میزنم ولی پیش یه ادم ماهر بزن و بعدش حتما حوله گرم کن بزار امپولش یکم درد ...

ای وای پس دردم داره.نمیدونم این چه بدبختی ایه باید امپول بزنم بعد ازمایش بدم دوبارم سونو بدم کنکورم داره تازه.زن بودن خیلی سخته:)

ای وای پس دردم داره.نمیدونم این چه بدبختی ایه باید امپول بزنم بعد ازمایش بدم دوبارم سونو بدم کنکورم ...

سخت نگیر‌ من اینقد زدم که نگوووو 

نه ببین باید طرف بلد باشه دردش خیلی کمتر میشه حتما هم حوله گرم کن بزار تا موادش خوب جذب بشه من شده زدم دردش خیلییییی کم بوده شده یکی برام زده دستش خوب نبوده تا دو روز رو شکم خوابیده بودم 

منم چند وقته کلا پریودم بهم ریخته گفت این دوتارو بزن بعد روز دوم یا سوم برو ازمایش و سونو.شما میدونی ...

نه والا نمیدونم من آزمایش بارداری دادم رفتم دید باردار نیستم نوشت نگفت آزمایش بده

در من تیمارستانی قصد شورش دارد

من دو سری رفتم زدم هیچکدوم درد نداشت با اینکه بعدش  پیاده روی کردم.

سونو واسه اینه که ببینه کیست داری یا نه. چون معمولا عقب افتادن پریودی بخاطر کیست و تنبلی تخمدانه 

احتمالا دارویی که بهت میده هم داروی ضد بارداریه 

اون آزمایش خون رو هر وقت ازم گرفتن بعدش فقط مکمل دادن(همون دکترای زنان)