2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ترجیح میدم تنها زندگی کنم تا اینکه با یه مرد از خودراضی بیشخصیت ازدواج کنم 

اکثر مردهای ایرانی از خودراضی و بیشخصیت ان و این طرز فکر رو دارن که شوهر کمه و دخترها ازخداشونه باهاشون ازدواج کنن

بددهنن ، هیزن ، دنبال دخترشاغل اند یا دختری که باباش پولداره و ...

آفرین! حرف منم همینه. نمی‌دونم چرا انقدر مزدوج شدن براشون چیز گنده‌ایه. آیا تا به‌حال فکر کردن به ای ...

راستش شاید حرفم توهین به حساب بیاد ولی اینجا از شهرهای مختلف و از فرهنگ های مختلف میان...... تو بعضی از شهرای کوچیک طرزفکرا خیلی متاسفاته عقب موندست (نه همه ولی بعصیا)واقعا شهرهای بزرگ مثل شیراز و مشهد و تهران و رشت با یه سری شهرهای کوچیک طرز فکرها خیلی فرق میکنه ... حتی باز شما تو تهران خیلی بیشتر تفاوت رو احساس میکنید تهران با همون اصفهان و ایناهم تفاوتهست.. سبک زندگی .. اصلا گاهی تو شهرستان نمیتونن متنوع بودن طرزفکرارو بپذیرن.. خلاقیت هاایده های جدید ... البته تو تهرانم ادم بیفرهنگ پیدا میشه تو شهرکوچیکم ادمایبا دید خیلی باز و.‌. پیدا میشه ولی درکل اکثریت و میگم ...

من خودمبچه بودم شهرکوچیک زندکی کردم مامانم مال تهران بود و راستش  از یه نطرایی خیلی اذیت شدم‌

من ۲۷سالمه ولی اصلا خودمو جز سن بالاها حساب نمیکنم

هنوز کلی زمان دارم

اگه اتفاق نیوفته هم نیوفتاده

«اگر روزی غمگین روبه‌روی تو ایستادم،فکر نکن که چه ضعیف و کم‌توان هستم،به این فکر کن که من تو را امن دیدم و روی تو حساب کردم که روی غمگینم را نشانت دادم.»

دوست دارم ازدواج کنم بچه دار بشم بارها خوابشو هم دیدم

ولی اصلا اصراری ندارم

اگر خدا صلاح دیده باشه مجرد بمونم کاری از دست من برنمیاد

«اگر روزی غمگین روبه‌روی تو ایستادم،فکر نکن که چه ضعیف و کم‌توان هستم،به این فکر کن که من تو را امن دیدم و روی تو حساب کردم که روی غمگینم را نشانت دادم.»

تروخدا غصه شوهر نخورین هیچی توش نیست ای کاش من جای شما بودم..نمیدونید انتخاب اشتباه چقدررر عذابه

این ملت دهن مارو سرویس کردن خواهر. انگار یه نقصی داریم یا اضافه ایم و ...

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام

کتاب بنویس تا اتفاق بیفتد را حتما بخونید

اتفاقا دراین باره هم نوشته 

چیکارکنیم شریک زندگی دلخواه خودمون رو پیدا کنیم

سال ۴۰۲ شروع یه زندگی جدید و تحول در من ...بینهایت خود جدیدم رو دوست دارم .💯

نمیگم مشکل ایحاد نمیکنه ولی بنظرم تا زمانی که رابطه عاطفی زن و شوهر خوب باشه مشکلات براشون اسون میشه ...

عزیزم مشکل مالی خیلی مهمه .. جه دل خوشی میمونه اخه... دوستم از وقتی مستاجر مادرشوهرش شده قرص اعصاب مصرف میکنه میگه عزت نفس تدارم دیگه تو زندگیم دخالت میکنند با شوهرم چندین بار سر خانواده شوهر درگیر شدیم.. قبلا بدی هارو تحمل میکردم میگفتم ماهی یک بار میبینمشون ... ولی الان نمیدونم چیکار کنم باهاشون برخورد میکنم یه جوره برخورد نکنم یه جور دیگه حرمتمون از بین رفته

یکی از اشناها میگه کاش پول داشتم کارخودم و راه مینداختم به جای اینکه اینجا کار کنم ... واقعا محیط کارش حالش و خراب کرده هرچه قدر شوهرش بخواد خوب باشه حس بدی داره به خودش ... نمیتونه لذت ببره از بیپولی شوهرش ناراحته دیگه مهربونیا به چشمش نمیاد شوهرش و بیعرضه میدونه 

الان خیلی از اینقدر روابطشون بد شده خیلی از مشکلاتشون به خاطر پوله..‌

بچه ها خیلی وقتا به پدرو مادر به خاطر بیمولی بیحرمتی میکنند الان شبکه های نجازی اومده مردم بیشتر‌مقایسهمیکنند ... کاری ندارم که نباید اینجوری باشه ولی نطر خیلی از کارشناسا هست.. مقاله های علمیهست که فقر بیپولی اخلاق و از بین میبره...