2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوشبت ترین عالم هستید شما یه زمانی دقبق همسن تو بودم فکر و ذکرم توی دلم ازدواج بود ...

گلی چون حالا به هر دلیلی ا دوام شما موفقیت آمیز نبوده نمیشه برای همه نسخه یکسان پیچید

این همه ازدواج موفق

گویند که چون میگذرد،هیچ غمی نیست/اما که به والله،همین درد کمی نیست
بنظرم انسان یه موجود اجتماعیه و با ازدواجه که میتونه تو جامعه اون مقبولیتی که باید رو بگیره شما ازدو ...

خوشحالم که حداقل اول کامنتت نوشتی «به‌نظرم» و همین کافیه تا خود شما هم بدونی این فقط نظر شماست که آدم وقتی مجرد باشه آدم حسابی نیست و خودش به تنهایی له اصطلاح گروه مستقلی نیست! البته از این گذر می‌کنم که چه نظر خام؛ پوچ و بی‌پایه و اساسی در ذهن شما می‌گذره. بیشتر خنده آوره البته و توهین به افراد قوی و مجرد! با این حساب وارد بحث با شما نمیشم چون همونطور که گفتین نظرتونه!

خوشحالم که حداقل اول کامنتت نوشتی «به‌نظرم» و همین کافیه تا خود شما هم بدونی این فقط نظر شماست که آد ...

جایگاه اجتماعی با دستاوردها به دست میاد 

دقیقا دوتا دختر مجرد 32 ساله درنظر بگیریم

یه دخترخانومی که مجرده شغل خوبی داره وجهه اجتماعی خوبی داره شیک و باکلاسه هدفمنده کلاس زبان یا موسیقی میره به خودش و اندامش و ورزشش میرسه همه جا تاج سر میکننش و نگاه به تجردش هم نمیکنن چون لایف استایل خوبی داره

ولی قطعا دختر مجردی که نه شاغله نه هدف خاصی داره کارش فقط خوابیدن تو خونه و بیکارگشتن و فیلم دیدن و گوشی گردی هست قطعا معلومه کسی بهش بهایی نمیده

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿

آفرین! حرف منم همینه. نمی‌دونم چرا انقدر مزدوج شدن براشون چیز گنده‌ایه. آیا تا به‌حال فکر کردن به اینکه چرا باید متاهل بودن باعث داشتن یک جایگاه‌ خوب باشه؟ معلومه که نه. فقط بک حرف و جمله رو یاد گرفتن پشت هم تکرار می‌کنن! خیلی عجیبه فک کن تو رابطه رفتن و شوهر کردن الان جایگاه اجتماعی بیاره برای کسی! مغزم سوت می‌کشه. همونطور که گفتین خودسازی شخصیت و دستاوردهای معنوی و مادی یک انسانه که براش جایگاه اجتماعیش رو در نهایت تعیین خواهد کرد نه مزدوج شدن!

کسی حرف از مردن نزد ! حرف سختیه مجردیه . اگه تا ۴۰ سال مجرد بمونی فقط میتونی درکش کنی ..

ادم‌های زیادی اتفاقا تو همین سن بالا کامنت گذاشتن و نوشتن که کاملا راضی‌ان و اصلا از همون اول هدفشون ازدواج نبوده! روز به روز هم‌خوشحال‌ترن. همینجا شما باید متوجه بشین که این یک امر شخصیه و نمیشه تعمیم داد به همه. این نوع نگاه شما به تنهایی و ازدواج فقط یک مدل نوع نگاهه. همونطور که میبینین آد‌های شاد به روش‌های متفاوت و دلخواهی دارن زندگی میکنن..

۷۶

۷۵ ام ومجرد

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
گلی چون حالا به هر دلیلی ا دوام شما موفقیت آمیز نبوده نمیشه برای همه نسخه یکسان پیچیداین همه ازدواج ...

ازدواج

گویند که چون میگذرد،هیچ غمی نیست/اما که به والله،همین درد کمی نیست