2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

راضی باشیم‌به رضای خدا🥲

مجرد موندن ،هیچ وقت خواست و رضایت خدا نیست 😊 خودش توصیه کرده به تسکیل خانواده.. خدا چون ادما رو  مختار آفریده ،دخالت مستقیم نمیکنه توی زندگی ما و تصمیم گیریای ما و انتخابای ما.. اگه ماها مجرد موندیم به خاطر کم کاری اطرافیان بوده..

پدر ومادر تا بچه ها به سن ازدواج میرسن   سعی کنن  شرایط  ازدواجشونو فراهم کنن..معاشرتی باشن و...

ما مجرد موندیم چون به ما گفتن که موفقیت یعنی اول بری سر کار و بری دانشگاه تا فوق نگرفتی شوهر نکن..! شاغل بودن و درس خوندن خیییلی خوبه ها ولی نباید مانع به موقع ازدواج کردن بشه..اینا کنار هم قشنگن..درس و کار و ازدواج همشون باهم خوبه

یا رب نکند بهر تماشای جهان آمده ام؟؟
بله آخریش همین دیروز خواهر شوهرم بود خودش متولد ۶۷ شوهرش۵۷

شوهرش تا حالا ازدواج نکرده بود؟ 

اگه تو دنیا همه رو داشته باشی ولی خدا رو نداشته باشی فاجعه است از اون بدتر که اگه هیشکی نداشته باشی، خدارو هم نداشته باشی دیگه اسمی نمیشه روش گذاشت ته ته ته خطی، تو یه بن بست تاریک تاریکی منم الان همین حسی رو دارم، احساس میکنم به ته ته دنیا رسیدم کسی نیست به دادم برسه 😔😔

توی ازدواج هیچی نیست درسته خوبه تنها نیستی خانواده داری و دلت خوش میشه به بچه اما مشکلات فراوانی داره ..... مجردی نمیگم خوبه اما اگه آدم مسئولیت پذیری نیستید مجردی خوش بگذرونید 

برین سایت آدم و حوا ثبت نام کنید خیلی تی وی تبلیغ میکنه

من رفتم ولی کد ملی خودمو معرف و نمیدونم عکس از کارت ملی با صفحه اولش شناسنامه میخاد ترسیدم گفتم شاید کلاهبرداری باشه...ینی بنظرتون واقعیه؟؟؟؟

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

😭😭من ب اون سن بریم چی

چند سالته مگه؟ 

اگه تو دنیا همه رو داشته باشی ولی خدا رو نداشته باشی فاجعه است از اون بدتر که اگه هیشکی نداشته باشی، خدارو هم نداشته باشی دیگه اسمی نمیشه روش گذاشت ته ته ته خطی، تو یه بن بست تاریک تاریکی منم الان همین حسی رو دارم، احساس میکنم به ته ته دنیا رسیدم کسی نیست به دادم برسه 😔😔
بنطرم تنها چیزی که از مجردی بدتر طلاق عاطفی هست وگرنه حقوق کم شوهر و فلان که دیگه تو زندگیه اکثریت ه ...

بازم یه چیزیه بستگی به افراد مختلف داره ... تو سایت خیلیارو میبیتید تجربه فقر و بیپولی و داشتن و خیلی زندگی براشون سخت بوده بچه هایی که تو مدرسه و جامعه خودشون و مقایسه میکنند.. افرادی که به خاطر بیپولی از ارزوهاشون گدشتن.. یکی از دوستام به خاطر بیپولی مستاجر مادرشوهرش شده و چه قدر مشکلات براش پیش اونده الان میگه کاش مثل قبل میتونستم مستقل باسم عزت نفسش از بین رفته شوهرش بی اعصاب شده.. 

یا یکی از اشناها با خاطر پولش سرکارش که یک محیط سنی هست نونده میگه کاش مشکل بیمولی نبود خودم کارخودم و راه مینداختم نه اینکه اینجا کار کنم توهیتگت ببینم 

ولی برعکس خیلیا با خریدن وسیله جدید و لباس جدید و .. حالشون خوب میشه با یک مسافرت لاکچری چه قدر کیفیت زندگیت میاد بالا تر.. برای شوهرت زیباتر میشی عشق بینتون بیشتر میشه .. خلاصه به شخصیت افراد ربط داره ولی بیپولی خیلی مشکلات ایجاد میکنه

عزیزم میتوتم برات سن ازدواج خواهرتو بگم با حلقه اگه میخوای اسمشو اینجا بگو یاهم درخواست بده خصوصی بگ ...

با حلقه سن ازدواج واقعا؟؟؟؟🙄🙄🙄برای منم میتونین انجام بدین😁🙏

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

من ۳۶ سالمم هست

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉