2777
2789

میدونم شاید مسخرع باشه از نظرتون ولی لطفا مسخرع نکنین

تقریبا ۲ ۳سالی هست نمیدونم چرا ولی همش حس میکنم یکی از فامیلای دورمون هست بااون ازدواج میکنم. نمیدونم چرا همچین حسی دارم. خاستکار زیادی ندارم ولی باهمون حال روشون خبلی بادقت فکرمبکنم و بی فکر رد نمیکنم ولی انگار از قبل اینکه هرخاستگارمو‌ببینم میدونم این خاستکاری بی نتیجس اینا و اخرم همون میشه . حس دوست داشتن ایناهم اصلا ب اون طرف ندارم ولی نمیدونم چرا این حس ندارم ولی دلم نمیخاد این حس باشه💔 چیکارکنم؟

از کجا بفهمم حسم درسته یانه؟

بنظزتون چی میشه؟ تاحالا مشابع این تجربه داشتبن؟ چیشد اخرش؟

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حست عالکیه ته دلت دوسش داری فک میکنی اون شوهرت میشه

نه دوست داشتن نیست

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

من همین فکرو بخدا درباره پسرخالم داشتم ! هیچ جوره بهم نمیخوردیم صمیمی م نبودیم ! اخرم خواستگارم شد . ولی جواب منفی دادم :/ البته مامانم بیشتر نظرش منفی بود روی ازدواج فامیلی منم با یکی دیگه ازدواج کردم🗿

من همین فکرو بخدا درباره پسرخالم داشتم ! هیچ جوره بهم نمیخوردیم صمیمی م نبودیم ! اخرم خواستگارم شد . ...

فک میکردبن میاد خاستگاری یا ازدواج مبکنبن؟

انشالله حست خوب باشه برات وخوشبخت بشی 

ممنون میشم دعام کنید ،از ته دل ،که سلامتیم کامل برگرده ،دوستای گلم دوستتون دارم ،همیشه روزای سخت پناهم اینجا بوده .تاپیکهای مذهبی ودعا تکم کنید،یا حسین ،یا مهدی ادرکنی ،خدایا به امید بزرکی خودت.
فک میکردم ازدواج میکنم باهاش🙄

اها مرسی عزیزم❤️خوشبخت بشین ان شالله

انشالله حست خوب باشه برات وخوشبخت بشی

مرسی عزیزدلممم ان شالله.

ان شالله شماهم خوشبخت و عاقبت بخیربشی 

منم همینم باور کن😐🤣🤣

مجردی؟؟

اخه من حتی طرفو امسال بعد ۴ ۵ سال دبدم ینی اگر قبلش میدبدم اینو تو خیابون نمیشناختم بعد من این حسو از دوسال خوردع ای پیش دارم😑

منم😐😂

مجردی؟؟

اخه من حتی طرفو امسال بعد ۴ ۵ سال دبدم ینی اگر قبلش میدبدم اینو تو خیابون نمیشناختم بعد من این حسو از دوسال خوردع ای پیش دارم😑