2777
2789
عنوان

حرف دیشب مادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 13832 بازدید | 208 پست
شما هم عشق و برکت دنیا رو با اون یه ذره آدم که کل زندگیت شده رو تو تقدیرت داشته باشی گل دختر 😘

قربونت برم عزیزمم ممنون از دعای قشنگت❤️💖🤍💕👩🏻‍❤️‍👩🏻

چجوری یه ذره آدمی ولی کل زندگی منی ؟💕

دلخور نشو من منظورتو میفهمم که چی میگی ناراحتی که چرا بهت تذکر میده و برات تعیین تکلیف میکنه که چی ب ...

جمله اولت درسته دومی نه

تو دوانشناسی میگن اصل به من چه  و به توچه 

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جمله اولت درسته دومی نهتو دوانشناسی میگن اصل به من چه و به توچه

من چیزی نمیگم . اما اگر بگن نمیگم خفه شو و چیزی نگو . بقیه خودشون‌ میان بهم میگن 😁

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

انگار اشتباه تایپی داشتم.. مادر شوهرم ب اون پسرش ک عقده گفته برا کوثر شب یلدایی بردیم تو نمیخای ببری ...

حآلا چرا دنبال بهونه ای ناراحت شی ؟؟ 

اینکه گفته به اون چیزی نگو تو هم بگو باشه بین خودمون میمونه الان دقیقا از چی میخای ناراحت شی ؟

اره

ببین ولش کن. فداس سرت نبرده و رسم ندارن. تو حالشو ببر.

این حرفا زیاد گفته میشه.

از حالا یاد بگیر یک گوش در یک گوش دروازه کنی.

بعدشم مهم همسرته که برات سنگ تموم گذاشته 

اینکه بقیه چقدر داغون شدن نشستن به گفتن چرت و پرت به خودشون مربوطه.

بیخیال باش و از این دوران لذت ببر

نه عزیزم چرا ناراحت میشی.

همزمان دو تا پسرشون عقد هستن.

خب انتظار میره رسم و رسومات یه خانواده یکسان باشه.

وقتی همسر شما برات یلدایی آورده.

خب جاری ببینه براش نیاوردن خیلی ناراحت میشه.

مادرشوهرتون خواسته جلو دلخوری ها رو بگیره.

اینجور وقتا خودتو بذار جای جاریت ببین چه حالی میشدی.

چرا باید ایقد ازش بترسه؟؟؟ بخاطر ناراحتی اون من باید ناراحت بشم

چه بی منطقی

ترس دارن تو تکرار میکنی

اونا نمیخوان دلش بیشتر بشکنه، همینکه شوهرش کادو نمیبره ناراحت کننده هست اینکه ببینه واس جاریش در همون زمان میبرن دیگه خیلی ناراحت کنندست، نیاز به توجه داری که باید جاریت بفهمه واس تو هدیه اوردن؟

چقدر جدیدا نظرهایی که نی نی سایت گذاشته میشه پخته و خیلی خیلی عاقلانه است چقدر خوشحالم ک جامعمون داره به سمت منطق سوق پیدا میکنه و دیگه کمتر کسی اهل خاله خانباجی و خاله زنک بازیه.. امیدوارم توی زندگیهای خودتون هم همینقدر منطقی رفتار کنید👏👏👏👏باکمال احترام استارتر عزیز ب هیچ عنوان حق ناراحت شدن ندارید.. درک متقابل داشته باشید کافیه فقط چندثانیه خودتون رو جای جاری بگذارید میبینید چقدر در حقش کوتاهی کردن.. نزارید با خوشی شما کسی اه بکشه ک اهش دامن گیر خواهد شد

مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) 
چرا نباید بگم؟؟ چرا اینجوری باید بهم بگ همیشه اینجوری بوده میگ هرچی شوهرت میگیره بهش نگو فقد از ترسش ...

ببخشید ولی خیلی مسخره ای 

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.