2777
2789
عنوان

حرف دیشب مادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 14348 بازدید | 211 پست
اگر ازش میترسید خودش خرید میکرد و پسرشو به زور میبردازش نمیترسه حوصله نداره گیس و گیس ککشی و شر راه ...

پولش کجاا بود ک بره بگیره یه مشت خسیس. باشه شما راست میگی من دارم توشون زندگی میکنم 

چجوری یه ذره آدمی ولی کل زندگی منی ؟💕

مادر شوهرم کار همیششه .. میتونست با لحن خوب بگ طوری ک دل من نشکنه... واقعن این سایت دل ادمو بیشتر خو ...

عزیزم تو احساست از چیزایی هست که در طول زندگی با اونا ازشون دیدی و شنیدی واسه همین حساس و ناراحت شدی.. ولی کسایی که اینجان چیزی از رفتارای مادرشوهرت ندیدن فقط اینی که تعریف کردی و تصور کردن طبیعیه که اینجوری نظر بدن.. ناراحت نشو

زیاد رو حرفای مادرشوهرت زوم نکن که خودت داغون میشی اصلا برات مهم نباشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم تو احساست از چیزایی هست که در طول زندگی با اونا ازشون دیدی و شنیدی واسه همین حساس و ناراحت شدی ...

می‌دونم عزیزم ولی تو این سایت خیلی ادما رو قضاوت میکنن و می‌ریزن سرش من همش میگم بحثم سر اینکه  مادر شوهرم اینجوری گفته اینا میگن عقده داری استوری نکردی و اینا من عصصن نخاستم استوری کنم...حرفای مادر شوهرم برام مهم نیست فقد یکم دلخور شدم بقول همسرم چرا ازش ناراحت میشی برا خودت بزرگش نکن هیچی ارزش ناراحت کردن تورو نداره

حرف بدی نزده نمیخواد اون یکی عروسش ناراحت بشه بالاخره اونم تازه عروسه

۳ساله عقده من۱ساله عقدم پارسال هم برام شب یلدایی اوردن جلو مامانم گفت طرف نفهمه خب‌من اینجوری خورد میشم

۳ساله عقده من۱ساله عقدم پارسال هم برام شب یلدایی اوردن جلو مامانم گفت طرف نفهمه خب‌من اینجوری خورد م ...

نه عزیزم شما واسه خودت بزرگش کردی اونم مادره فقط نمیخواد اون یکی عروس ناراحت بشه، چرا خورد بشی خدانکنه

پولش کجاا بود ک بره بگیره یه مشت خسیس. باشه شما راست میگی من دارم توشون زندگی میکنم

دلخور نشو 

من منظورتو میفهمم که چی میگی 

ناراحتی که چرا بهت تذکر میده و برات تعیین تکلیف میکنه که چی بگی و نگی 

از منی که ده سال بیشتره متاهلم بهت نصیحت 

هرچی ازت ندونن بهتر و هرچی ازشون بدونی بهترتر

اینو انقدر با خودت تکرار کن که تو ذهنت حک شه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

می‌دونم عزیزم ولی تو این سایت خیلی ادما رو قضاوت میکنن و می‌ریزن سرش من همش میگم بحثم سر اینکه مادر ...

همون دیگه همسرت درست میگه.. نظراتم بخون و رد شو هر آدمی با هر فکر و ذاتی وجود داره.. من منظورتو فهمیدم کلا مادرشوهر همینه من مادرشوهرم خیلی احتراممو داره ولی کلا همیشه طرف جاریمه حتی اگه بدی کنن بازم دنبال اوناس. طوری رفتار میکنه انگار من غریبه ام.. ولی دیگه بهش فکر نمیکنم بخدا اینقدر آرومم اصلا حساس نشو فقط رد شو ..چون ناخواسته روی زندگی خودتم تاثیر داره نزار بین رابطتون نفوذ کنه و سردی بیاره

نه عزیزم شما واسه خودت بزرگش کردی اونم مادره فقط نمیخواد اون یکی عروس ناراحت بشه، چرا خورد بشی خدانک ...

بخدا مادر شوهرم و عروسش پدر منو در اوردن من اصلن دوسندارم حس پوچی بم دست بده .. کلا مادر شوهرم یه فاز دیگ داره از جاریم میترسه خیلی هم می‌ترسه یه بار روضه داشتن من پریود بودم حالم خیلی بدبود مادر شوهرم ب من نگفته بود بیا کمکم ولی ساعت۹صب رفته بود دنبال جاریم و مامانش عصن ب من زنگم نزد بگ بیا منم حالم خیلی بود بعداظهری رفتم کمک دیدم عمه همسرم گفت جاریت و مامانش دعوا را انداختن چرا این نیومده کمک ینی من منم گفتم وضم این بوده بعد جاریم ک‌اومد مث ترسوها خم شد دستشو ماچ کرد اون شبم نگاهمم نمی‌کرد از ترس

دلخور نشو من منظورتو میفهمم که چی میگی ناراحتی که چرا بهت تذکر میده و برات تعیین تکلیف میکنه که چی ب ...

باشع عزیزم ممنون ❤️ حرفتون درسته. کاش همه یاد بگیرن مث شما با شعور باشن  درست حرفشون رو بزنن

همون دیگه همسرت درست میگه.. نظراتم بخون و رد شو هر آدمی با هر فکر و ذاتی وجود داره.. من منظورتو فهمی ...

عزیزدلمم چقد مثل خودمی واقعنم همینه ک میگی من هنوز اول راهم 🙂ایشلا کم کم دیگ برام عادی میشن

اصل شوهرته اگه شوهرت خوبه کلا هیچ چیز دیگه ای واست مهم نباشه

خداروشکر خوبه و همیشه هوامو داره و درکم میکنه🙂❤️