2777
2789
عنوان

حرف دیشب مادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 16008 بازدید | 214 پست
صلاح ندیدن کلا مادر شوهرم خیلی از جاریم میترسه دیشب ک رفته بودم همش پیش اون نشسته بود اصلا نگامم نمی ...

ازش میترسید براش یلدایی میبرد 

ففط برا اینکه ناراحت نشه و میونه اش با پسرش بد نشه گفت 

...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفتی پس دل من چی میشه !

الان شما به جاریت نگی دلتون میگیره؟

مادر شوهرت اخلاق پسرشو‌ می‌دونه و نمیخاد بین شون خراب بشه 

شماهم تا وقتی که خونه خودتون برید خوشی هاتونو جار نزنید چیز خاصی نمیشه 

خب ببین بحث ترس نیست مسلما جاریت ناراحت میشه و کدورت پیش میاد حتی اگه همه چیزو شوهرت خودش گرفته باشه ...

من بخدا کاری ب جاریم ندارم خوشم نمیاد کلن ازش کلا مادر شوهرم اینجوریه خیلی میترسه ازش خیلی بخدا من می‌شناسمش من همسرم هرچی برام گرفته میگ اون نفهمه 

چجوری یه ذره آدمی ولی کل زندگی منی ؟💕

چرا نباید بگم؟؟ چرا اینجوری باید بهم بگ همیشه اینجوری بوده میگ هرچی شوهرت میگیره بهش نگو فقد از ترسش ...

دلِ تو چی قراره بشه

مهم اون طلاست که روته

حالا حتما باید پزشو به اون بدبختِ شوهر خسیس بدی؟

عزیزم من‌نمیشناسمت که باهاتم دشمنی ندارم ولی طبق این تاپیکت یکم‌عقده داری.بازم ببخشید

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

چه جالب تو یه خانواده یه پسر رسم داره،یه پسر رسم نداره🤭

رسما دیگه داره خصوصی میشه

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
چرا نباید بگم؟؟ چرا اینجوری باید بهم بگ همیشه اینجوری بوده میگ هرچی شوهرت میگیره بهش نگو فقد از ترسش ...

کاری به حرف مادر شوهرت ندارم هر چند به نظرم عاقلانه گفته 

اما

چه دلیلی داره شما هر چی همسرت بخره به حاضرین اطلاع بدی!

به نظرت هر چی کمتر اطلاع داشته باشید از زندگی هم بهتر نیست؟

یا اینکه مثل دختر بچه ها قراره پز کادو بهش بدی؟

میگم همیشه همین بوده ولی وقتی شوهر جاریم براش یه چیزی میخره زودی میاد بهم میگ ولی من وقتی چیزی میگیر ...

توام هرچی میخره شوهرت بکن تو‌چشمشون بذار یشتر حرص بخورن آدمای حسود اطرافت حالا هرکی که هست 😅

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده
ازش میترسید براش یلدایی میبرد ففط برا اینکه ناراحت نشه و میونه اش با پسرش بد نشه گفت

مگ مادر شوهرم باید براش ببره شوهرش باید براش ببره کلا این از جاریم و مامانش میترسه جلوی خودم ابروشو برده از ترسش لام تا کام حرفی نزده

چجوری یه ذره آدمی ولی کل زندگی منی ؟💕

چرا باید ایقد ازش بترسه؟؟؟ بخاطر ناراحتی اون من باید ناراحت بشم

چه دوریَم برداشتی!!!! هیچ حرفی واسه اینکه شما ناراحت بشی زده نشدخ والا

ترس چیه؟ این حرفا چیه ازخودت در میاری؟

خودتو از چشم ننداز با این حرف و حدیث درآوردنا