یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من از وقتی که پشت ماکارونی حرف درآوردن دیگه ماکارونی درست نکردم خاطر بچهها خیلی میترسم نمیدونم میشه بهش اعتماد کرد یا نه حالا قند و این چیزا و اضافه اضافه وزن و این حرفها هم مهم نیست برام فقط همون موضوع ماکارونی
منبخاطر اینکه گفتن چندنفرخوردن ومردن دیگ درست نکردم حتی اونایی ک توخونه داشتم میترسم ب خاطر بچه هام
ممنم همینو گفتم قعاً به خاطر بچهها میترسم نمیدونم آیا میشه بهش بازم اعتماد کرد یا نه خیلی دلم ماکارونی میخواد ولی میترسم نمیخریم یه مدته اصلاً نمیخریم
خوب میکنی نخورید تاببینیم چی پیش میاداتفاقا من ماکارانی دارم یه چندبسته هی میخوام درست کنم میگم خب ق ...
نه من تو خونه داشتم قبلاً درست کرده بودم اونو درست کردم بچههام خوردن چون از قبل استفاده کرده بودم دیگه بهش اعتماد داشتم ولی اگه استفاده نکرده بودم همونم استفاده نمیکردم منتظرم ببینم چی میشه
چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻