2777
2789
عنوان

استوری دخترمو از غروب دیدم همش دارم گریه میکنم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 227663 بازدید | 435 پست
همیشه تاپیک هاش پربازدید میشهاضلا معلوم نیست داستانش واقعیه یا اینم سرکاریهالکی براش دلسوزی نکنید

به دلسوزی کسی احتیاج ندارم بابت قضاوت و تهمتت برات متاسفم 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی فکر میکنی اگه بعد ازدواج دخترت بری پیشش قبولت میکنه؟

آره چون چند وقت پیش از عمش عکس خواهرشو خواسته بود و درمورد من کنجکاوه 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

الان بری خودتو نشون بدی که چی بشه، اونم دقیقا سنی که بچه از آب و گل درومده و احتیاج به مادر نداره، چرا فکر میکنی خوشحال بشه از دیدنت

میدونی ازبی مادری چقدر سختی کشیده

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن

چه بیشعورن بعضیا میگن دنبال پر بازدید شدنی چی میدن به من تاپیکم پر بازدید شه؟ بجز فحش و بد و بیراه که یه عده بیجنبه میان پست میکنن تو تاپیک ؟!!

الان بری خودتو نشون بدی که چی بشه، اونم دقیقا سنی که بچه از آب و گل درومده و احتیاج به مادر نداره، چ ...

عزیزم من به دلخواه خودم رهاشون نکردم اونا دیگه بزرگ شدن حتما میفهمن چه بلایی سرم اومده که رهاشون کردم 

الهی عزیزم.چقدر سخته. درمورد شما هیچی بهش نگفتن؟ چرا نزاشتن با هم در رابطه باشین؟ از بچگی جداتون کردن؟

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
آره چون چند وقت پیش از عمش عکس خواهرشو خواسته بود و درمورد من کنجکاوه

به نظرم نمیبخشتت.نمیخوام ته دلتو خالی کنم عزیزم اگه من جای تو بودم قبل ازدواجش یکبار باهاش صحبت میکردم حتی شده با یه پیج فیک باهاش چت میکردم و همه چی رو بهش میگفتم.  بهش میگفتم درمورد این ارتباط نباید به کسی چیزی بگه  و همه چیز رو مو ب مو بهش میگفتم 

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
ببخشین‌من نمیدونم‌پر بازدید بشه مگه چی میشه این متوجه نمیشم؟

دقیقا چه گلی به سر ادم میزنن ؟ جایزه ای سکه ای چیزی میدن ؟؟

الهی عزیزم.چقدر سخته. درمورد شما هیچی بهش نگفتن؟ چرا نزاشتن با هم در رابطه باشین؟ از بچگی جداتون کرد ...

چرا میدونن مادرشونم عمشون دوستمه توی شهر ماست ولی خب العان تو اون خانواده هستن خدا میدونه چی تو سرشون کردن راجع به من 

چرا میدونن مادرشونم عمشون دوستمه توی شهر ماست ولی خب العان تو اون خانواده هستن خدا میدونه چی تو سرشو ...

چقدر سخته. خدا بهت آرامش بده عزیزم. امیدوارم خودش بیاد سراغت.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
به نظرم نمیبخشتت.نمیخوام ته دلتو خالی کنم عزیزم اگه من جای تو بودم قبل ازدواجش یکبار باهاش صحبت میکر ...

ای بابا گفتنش راحته عزیزم ولی خودتو بزار جای من بعد ۱۷ سال یهو به یکی بگی مادرتممممم