2777
2789
عنوان

استوری دخترمو از غروب دیدم همش دارم گریه میکنم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 229516 بازدید | 435 پست

اسی چه توقعی از دخترت داری ؟برای مادری که نیست استوری عاشقانه بزاره ؟

حالا نخواستی یا نتونستی به هرحال از دوسالگی بچه هات رها کردی ،پس حقی گردن اونا نداری .‌....

درضمن تایپک های شما چرا اینقدر پرحاشیه س ؟

😐🤷🏻‍♀️
عزیزم من به دلخواه خودم رهاشون نکردم اونا دیگه بزرگ شدن حتما میفهمن چه بلایی سرم اومده که رهاشون کرد ...

دوست خودم همچین شرایطی بود مادره سن کم ولش کردو سپردش به باباش الان مادره برگشت به دوستم که ۳۰ سالشه گفت بیا باهم زندگی کنیم دوستم گفت نه تو برای من وقتی باید مادری میکردی مادری نکردی الان چه فایده بیایم پیش هم

مامانه انقد بهش زنگ میزنه دوستم اعصابش ریخته به هم، یه خشم بزرگی از مادرش داره میگه هیچوقت نمیتونم ببخشمش

بچه های الانم اکثرا پرتوقع اند از پدر مادر انتظار همه چی دارن

بنظرم احساسی تصمیم نگیر 

قبلش از یه واسطه کمک بگیر ببین اصن بچه هات خودشون تمایل دارن باهات ارتباط بگیرن؟

بعد به این فکر کن نوع ارتباطتون چجوری بخواد باشه، یه وقت زندگی مشترک دخترت خراب نشه

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عموشون روانیه ،نترسیدی اذیتشون کنه؟بهتره تا وقتی عمو زنده هست بیخیال بچه ها بشی

پیش مادر بزرگ و عمه هاشونن ولی خب عموشونم تو اون خونه زندگی میکنه 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

ای بابا گفتنش راحته عزیزم ولی خودتو بزار جای من بعد ۱۷ سال یهو به یکی بگی مادرتممممم

میفهممت عزیزم .  ولی یه قدم باید برداری.یه جوری باید بهش بفهمونی ک پیگیرشی.صبر نکن ازدواج کنه قبل از ازدواج بهش بگو.بذار تو روز عروسیش بجای اینکه غم بی مادری مث بغض بشینه رو گلوش لبش بخنده. 

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
دوست خودم همچین شرایطی بود مادره سن کم ولش کردو سپردش به باباش الان مادره برگشت به دوستم که ۳۰ سالشه ...

خب دوستت باید درک کنه هیچ مادری به راحتی از بچش دست نمیکشه مگه کارد به استخونش رسیده باشه 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

میفهممت عزیزم . ولی یه قدم باید برداری.یه جوری باید بهش بفهمونی ک پیگیرشی.صبر نکن ازدواج کنه قبل از ...

عزیزم العان عموشون مانع میشه گردنبند یادگاری باباشو براش پست کردم عموش پس فرستاده و به خواهرش پیغام داده بهش بگو پسرشو میدم بکشن بیاد دور و ور بچه ها 

خب دوستت باید درک کنه هیچ مادری به راحتی از بچش دست نمیکشه مگه کارد به استخونش رسیده باشه

ناراحت نباش عزیزم اینایی قضاوت میکنن هنوز با خانواده های سنتی وزورگو که یه طایفه پشتشونه عروس غریبه رو هم هیییییچ حساب نمیکنن روبرو نشدن واقعا تصوری از شرایطی شما داشتین ندارن

بالاخره با هر شرایطی دست کشیده و بچه بی مادر بزرگ شده دیگه اون محبتی که بایدو به مادرش نداره که

مادر چون بچه رو تو بدنش پرورش داده و دنیا اورده شیر داده، بخاطر اینا تا ابد به بچش حس مادرانه داره ولی بچه هیچ چیزی از مادر ندیده چرا باید حسی به مادرش داشته باشه؟

تازه شما بچه دیگه هم داری و براشون مادری کردی, خب بچه های قبلیت مقایسه میکنن و دلشون میگیره

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
اسی چه توقعی از دخترت داری ؟برای مادری که نیست استوری عاشقانه بزاره ؟حالا نخواستی یا نتونستی به هرحا ...

والا چیز غیر عادی نمیگم توی تاپیکام کاربرا حاشیه میسازن نگفتم که تو کره ماه زندگی میکنم یا خواهر زاده ترامپم داستان معمولی زندگیمه نمیدونم چرا میگن تاپیک جنجالی میزنی ؟

عزیزم العان عموشون مانع میشه گردنبند یادگاری باباشو براش پست کردم عموش پس فرستاده و به خواهرش پیغام ...

غم دنیا به دلم نشست وقتی تاپیکتو خوندم خدا پناهت باشه عزیزم.....

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
غم دنیا به دلم نشست وقتی تاپیکتو خوندم خدا پناهت باشه عزیزم.....

ممنونم عزیزم بابت همدردیت 💚

بالاخره با هر شرایطی دست کشیده و بچه بی مادر بزرگ شده دیگه اون محبتی که بایدو به مادرش نداره کهمادر ...

نظرت محترم دوست عزیز

ناراحت نباش عزیزم اینایی قضاوت میکنن هنوز با خانواده های سنتی وزورگو که یه طایفه پشتشونه عروس غریبه ...

واقعن براشون عجیبه مثلا من گفتم مجبورم کردن  زن برادرشوهرم شدم یه عده باورشون نمیشد و میگفتن دروغ میگی و...دیشب تو همین تاپیک یه خانمی شرایط منو داره اومد گفت شوهرش فوت شده خانوادش گفتن باید زن برادرش بشی وگرنه بچتو میگیریم ازت