2777
2789
عنوان

استوری دخترمو از غروب دیدم همش دارم گریه میکنم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 229516 بازدید | 435 پست
هنوزم نسل اینجور خانواده ها منقرض نشده متاسفانه خیلی برات ناراحت شدم خواهر عزیزم چون خودم تجربش کردم ...

بله هس ومنقرض نشدع و من نمیتونم دوری پسرمو تحمل کنم قطعا روزیکه نبینمش بدون شک خودمومیکشم ببخشید اگه قضاوتتون کردم!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از کجا میدونید نکرده؟من اکثر تاپیک های اسی رو دنبال میکنم ، بارها تلاش کرده اما عموئه شیطان صفته نمی ...

من همه مادرا گفتم . از اولش نباید از بچه هاش جدا میشد تا ۷ سالگی با خودش بود هر چند قشنگ همه چیو توصیح نداده که بفهمیم چی به چیه . من نظرمو با توجه به حرفایی که الان گفته زدم

هر آنچه مرا ب درد آورد،مرا ساخت🌱..! 

بله دوتا دارم خداروشکر راضیم تنها غمم دوقلوهامن

خداروشکر 

اونا هم بزرگ شدن ‌و دارن میگذرونن 

ب اونا خرده نگیر چشم باز کردن مادر ندیدن و کلی حرف از مادر بی وفا شنیدن شما بودید هم بدتر از این ها می‌کردید 

طفلکی ها تنها قربانیان این ماجرا بودند خداروشکر بزرگ شدند و گذشت اون روزا 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
پیشه آدمایه خوبی بزرگ نشده چون از مادرش دورش کردن. حوزه ای که به آدم یاد نده مادر ارزشمنده جایه خوبی ...

چون توی پیج کاری نگفته ای مردم غصه دارم مادرم ۱۷ سال نیست آدم بدیه ؟حوزه بده؟مذهب بده؟

انقدر با روزگار جنگیدم تا بالاخره خوشبخت شدم 

بله هس ومنقرض نشدع و من نمیتونم دوری پسرمو تحمل کنم قطعا روزیکه نبینمش بدون شک خودمومیکشم ببخشید اگه ...

خواهش میکنم عزیزم موفق باشی 💚

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

خواهش میکنم عزیزم موفق باشی 💚

همسر اولت چرا فوت شدن؟

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

عزیزم کلا الان تا بیست سال پیش دنیا خیلی تغییر کرده طرز فکر ها عوض شده اصلا قابل مقایسه نیست مثلا بی ...

بله عزیزم میدونم دنیا۱۸۰درجه تغییرکرده ولی خب یه سری رسماهنوزم پابرجاست و تکون نخورده تاخداچی برامون درنظرگرفته!شاید واقعامنم مثل اسی شدم اصلن نمیشه پیش بینی کرد دنیارو همسرم با۲۳سال سن صب رفتیم گردش وتفریح وبیرون تاشب رسیدیم خونه خوشحال خابیدیم صب ساعت۶رفتم بالاسرش دیدم دیگه تنهام گذاشته!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
تاپیکات به کل فیکه

هربار میای توی تاپیکام مینویسی فیک خب اگه اینقدر تحت فشاری و باور نداری نیا عزیزم 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

بله عزیزم میدونم دنیا۱۸۰درجه تغییرکرده ولی خب یه سری رسماهنوزم پابرجاست و تکون نخورده تاخداچی برامون ...

خدا رحتمش کنه گلم جای شما نیستم و قضاوتت نمیکنم اگه میتونی به خاطر بچت تحمل کن من شرایطم فرق میکرد برادر شوهرم یه وحشی بداخلاق بود جدا از این متاهل هم بود سعیمو کردم ولی نتونستمممم 

عزیزم یه سوال درمورد اولین تاپیکت واون دوستت شوهرش بعد اینهمه تغییر باهاش بهتر نشده تمایلی به خودش ن ...

نه عزیزم توی پروسه طلاقن البته به اصرار دوستم شوهره العان دیگه راضی نمیشه طلاقش بده

الان زنعموش حکم مادرش وداره چرابه اون روزمادرتبریک نگفته یعنی استوری ن‌کرده یعنی دخترت ازش خوشش نمیا ...

زن عموش بزرگش نکرده گلم مادر بزرگ و عمه هاش و زن عموش همه توی یه خونه هستن این پیش مادربزرگ و دوتا از عمه هاشه