دخترم ازم دوره من فقط دوسال براش مادری کردم اونم نصفه نیمه (به اجبار ازم جداش کردن )۱۹ سالشه نامحسوس زیر نظر دارمش یه پیج کاری تو اینستاگرام داره( شمع سازی میکنه )عمش دوستمه اون ایدیشو بهم داد دخترم مذهبی و حوزه درس میخونه پیج شخصی نداره عکس و..از خودش نمیزاره تو مجازی ولی دلخوشیه برام با عشق میرم کاراشو میبینم و کیف میکنم امشب اینو گذاشته استوری (پایین میذارم )دلم خیلی گرفت یعنی حتی با خودش فکر نمیکنه یه زنم هست که منو به دنیا آورده و اسمش مادره گناه من چیه که نذاشتن براش مادری کنم 😭😭
پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ...
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
از کجا میدونید نکرده؟من اکثر تاپیک های اسی رو دنبال میکنم ، بارها تلاش کرده اما عموئه شیطان صفته نمی ...
من همه مادرا گفتم . از اولش نباید از بچه هاش جدا میشد تا ۷ سالگی با خودش بود هر چند قشنگ همه چیو توصیح نداده که بفهمیم چی به چیه . من نظرمو با توجه به حرفایی که الان گفته زدم
ب اونا خرده نگیر چشم باز کردن مادر ندیدن و کلی حرف از مادر بی وفا شنیدن شما بودید هم بدتر از این ها میکردید
طفلکی ها تنها قربانیان این ماجرا بودند خداروشکر بزرگ شدند و گذشت اون روزا
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
بله عزیزم میدونم دنیا۱۸۰درجه تغییرکرده ولی خب یه سری رسماهنوزم پابرجاست و تکون نخورده تاخداچی برامون ...
خدا رحتمش کنه گلم جای شما نیستم و قضاوتت نمیکنم اگه میتونی به خاطر بچت تحمل کن من شرایطم فرق میکرد برادر شوهرم یه وحشی بداخلاق بود جدا از این متاهل هم بود سعیمو کردم ولی نتونستمممم
پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ...