2777
2789
عنوان

استوری دخترمو از غروب دیدم همش دارم گریه میکنم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 260594 بازدید | 435 پست

همیشه بخاطر ترس ازدوری بچه هام بیست سال سوختن وساختم

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واااا چه صبری داری شرط بوده که بوده من بودم تا حالا هزار بار رفته بودم دیدن بچم شرط نهایت به سال اول ...

ازدواج کردم و شوهرم مانع بود هرچند از اونورم عموشون نمیزاشت کلا موانع زیاد بوده این چند سال عزیزم 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

خداکنه عزیزم خوشبخت باشن( چون خودم تو اون خانواده بودم اینو میگم به شدت زورگو و مستبدن )

یه جا هم گفتین به غریبه وصلت نمیکنن شاید به خاطر این موضوع بوده این رفتارشون با شما و الان اون بچه ها تو آرامش کاملا؟

هرچند امیدوارم خدا هرچی که به صلاح هر سه تاتونه رو براتون رقم بزنه❤️

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
آدم بخواد می‌تونه اسم کس دیگه رو بده یعنی شما هیچ کسو نداشتی اسم و ادرسشو بدی؟؟؟؟

خب این یه دلیل تراشیه واسه خودم موضوع اصلی ترسمه از اینکه منو نخواد

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

داره ازدواج میکنه شرط طلاقم بوده میخوام از اون خونه لعنتی دراد بیرون بعد برم

مگه میشه مگه قانون اجازه میده بی علت شما محروم بشید از دیدن فرزندتون مثلا معتاد باشید یا سلب صلاحیت شده باشید یه چیزی 

مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com

نمیدونم چرا بعضی هاتون کندوکاو میکنید ماهمچین موردی داریم طوری که مادره تا میرفت مدرسه دخترش و فهمیدن خانواده پدریش مدرسه شو عوض کردن دیگه هیچ وقت همو ندیدن 

ا       با من بحث نکن حوصله تو ندارم .چون تو تاپیک نیستم                        

نه منظورش این پسرمه از شوهر فعلیم دارمش زورم بهش نمیرسه شکایت و....از اون دم کلفتاست همسرمم ادم محاف ...

دعای علقمه بخون ==== اول زیارت عاشورا بعد بلافاصله دعای علقمه .

( این شیوه بهتره : ۷ روز اول زیارت عاشورا و بعد بلافاصله دعای علقمه بخون = روزی یکبار ؛ بعد از ۷ روز = هر روز یکبار علقمه ی خالی بخون تا آخر عمر ) 

میره جایی که عرب نی انداخت

برو چت کن باهاش. ی مدت کوتاه ک گذشت و باهاش دوست شدی دلشو بدست اوردب باهاس دردودل کن از زندگیت و سختیاش و دلتنگیت ب دخترت بگو یجورایی انگار داستان زندگیتو میگی بعد بگو میخای ببینی و بگو ک مادرشی 

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن

توی تایمیک دیدن پسرت بودم،اگه شهامت جنگ باعمو نداری،بعد این همه سال،بزار تو ارامش بمونن وزندگی خانواده جدیدتم به چالش نکش،اگه نیخواستن اونام میتونستن یجوری باهات ارتباط بگیرن،ولی تصور خوبی ازت ندارن،بریش اینه پدرشون از دنیا مرکشید ولی عموشون از مادر هم یتیمشون کرد

نمیدونم چرا بعضی هاتون کندوکاو میکنید ماهمچین موردی داریم طوری که مادره تا میرفت مدرسه دخترش و فهمید ...

تازه من یه شهر دورم ازشون نزدیک ۱۰ ساعت راهه تا اونجا شوهرم اجازه نمیده هرگز