2777
2789
عنوان

استوری دخترمو از غروب دیدم همش دارم گریه میکنم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 255228 بازدید | 435 پست
از دوسالگیش

ببین بهترین روزای عمرش نبودی الان حس مادرانت گل کرده الان که به ثمر نشسته موقع طلاقت به روزای که به عنوان تکیه گاه نیاز داشت فکر کردی ؟؟مادر فقط به دنیا آوردن بچه نیست یه وقتایی باید شمع شد سوخت به پای بچه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه همسرم قبول نمیکنه 😭😭دارم اتیش میگیرم پس فردا امتحان دخترم شروع میشه. پسرم ازم جدا نمیشد

رو لجه برو عزیزم به خاطر بچه هات

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

چه استوری گذاشته پاییزی؟

عنوان تاپیکتو دیدم فهمیدم تویی😔

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
دچار سوتفاهم شدی گلم به خاطر اینکه شبیه عموش شده بود تو شوک بودم چون از عموش متنفرم

شبیه جایی ک بزرگ شده بودن،شدطبیعی بود

ولی شما بیشتر روی این مسیله تمرکز کردی ک چرا مذهبی اند

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ببین بهترین روزای عمرش نبودی الان حس مادرانت گل کرده الان که به ثمر نشسته موقع طلاقت به روزای که به ...

قضاوت نکن عزیزم خیلی بدبختی کشیدم وایسم بالا سرشون و آخرش نشد قبلا توضیح دادم برو بخون

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ...