2777
2789
عنوان

استوری دخترمو از غروب دیدم همش دارم گریه میکنم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 220450 بازدید | 435 پست
اسی تو رو خدا برام دعام کن همسرم بچه هامو از دستم گرفته داذم خون گریه میکنم.. دعا کن بذاره بیان ببین ...

برو سر خونه زندگیت تا مثل من نشی یه مادر بدبخت و پر از حسرت

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

در جریان تایپکاتو هستم شما واقعا دارین خودتونو اذیت میکنید باید با بچه هاتون ارتباط بگیرید و اگر نظرشون بر این بود که شما اونارو نبینید به نظرشون احترام بذارید و بیخیال بشید 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

میخاستی بری دیدنش چی شد نرفتی؟

نه نرفتم انگار دعا گرفتن جور نمیشه یه گره میفته تو کار

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

خوب چرا نمیری سمتش؟چرا باهاش ارتباط نمیزنی؟

عموش تهدید کرده پسرمو میکشه نظامیه و خرش میره میترسم ازش شوهرمم نمیزاره میگه شر درست نکن

برو سر خونه زندگیت تا مثل من نشی یه مادر بدبخت و پر از حسرت

اخه همسرم قبول نمیکنه 😭😭دارم اتیش میگیرم پس فردا امتحان دخترم شروع میشه. پسرم ازم جدا نمیشد

میشه یه صلوات واسه سلامتیم بفرستین.. ویه صلوات هم برای جواب آزمایشام که تا دوهفته دیگه میاد خوب باشه. واونی که تو فکر خودمه. وحدس دکتراس نباشه🥺🥺😔😔🖤🖤

در جریان تایپکاتو هستم شما واقعا دارین خودتونو اذیت میکنید باید با بچه هاتون ارتباط بگیرید و اگر نظر ...

همه میگن بیخیال شو جور نمیشه ولی نمیتونممممم