2777
2789
عنوان

استوری دخترمو از غروب دیدم همش دارم گریه میکنم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 223492 بازدید | 435 پست
ببخشید شما کدوم منطقه ساکن هستین درخواست دوستی مو قبول کن می‌خوام بهت کمک کنم

من غربم عزیزم اونا جنوب ...درخواست کسیو قبول نمیکنم کلا ممنونم بابت همکاریت 💚

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهر اولم فوت شد گلم با برادرش ازدواج کردم از اون جداشدم بابای بچه هام مرحوم شده

خدابیامرزه. الان متاهلی یامجرد؟از برادر شوهرت بچه نداری؟ایکاش یجوری میشدبچه هات ببینی 

من غربم عزیزم اونا جنوب ...درخواست کسیو قبول نمیکنم کلا ممنونم بابت همکاریت 💚

ی دعا نویس میشناسم خوزستانی هست من نتیجه دیدم از کارش فقط قصدم کمک کردن بود 

با بال کوتاه. پی پرواز بلند! :)
عزیزم حتی عقدم نکنم من بچمو به کسی نمیدم چون رفتم همه کارا رو کردم که خودم قیم بچم بشم ازپدربزرگش گر ...

هر تصمیمی میگیری ان شالا موفق بشی و  سالیان سال سایت بالای سر بچت باشه واسه منم دعا کن چشمم روشن شه به دیدن بچه هام 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

لازم هم نیست بری برا من آورد دم در خونمون

ممنونم عزیزم به دعا و...اعتقاد ندارم معتقدم کارما داره 

هر تصمیمی میگیری ان شالا موفق بشی و سالیان سال سایت بالای سر بچت باشه واسه منم دعا کن چشمم روشن شه ...

ان شالله عزیزم شماهم به بچه هات برسی و کنارشون خوشحال وخوشبخت باشی

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
خدابیامرزه. الان متاهلی یامجرد؟از برادر شوهرت بچه نداری؟ایکاش یجوری میشدبچه هات ببینی

نه عزیزم ازش خداروشکر بچه ندارم العان با پسر عموم ازدواج کردم دوتا بچه ام از این دارم 

والا چیز غیر عادی نمیگم توی تاپیکام کاربرا حاشیه میسازن نگفتم که تو کره ماه زندگی میکنم یا خواهر زاد ...

مگه میشه یک نفر تو زندگیش اینقدر داستان داشته باشه !!!!

دور از باوره همسر نامزد سابقه ت ،بهت حساس بشه بعد بیات اینجا کلی بهت تهمت و بد و بیراه بگه ،بعد شما اونو شناسایی کنی و کلی ماجرا 

بچه هات با وجود این سن و سالشون  ،نتونی حتی تلفنی صحبت کنی 

و الی ماشالله .....

نمی دونم والا ممکنه ما کره ماه زندگی می کنیم برامون عجیب باشه

😐🤷🏻‍♀️
مگه میشه یک نفر تو زندگیش اینقدر داستان داشته باشه !!!!دور از باوره همسر نامزد سابقه ت ،بهت حساس بشه ...

عزیزم توی اون تاپیک یه درباره زن نامزد سابقم هست چند نفر از کاربرا بودن برو بخون اونا شاهدن  درمورد بچه هامم بله  ۱۷ سال توی یه شهر ۶۰۰ کیلومتر ازمن زندگی کردن و منم ازدواج کردم و...خب از کجا باید منو بشناسن وقتی سراغی ازشون نگرفتم