2777
2789
عنوان

استوری دخترمو از غروب دیدم همش دارم گریه میکنم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 219998 بازدید | 435 پست
من تورو یادمه ک گفتی نمیزارن بری دیدنش ،از پیجش شمع سفارش بده ،آدرس که دادی ،اسم و فامیلت هم هست دیگ ...

خب عزیزم مشکل اصلی من اینه که شهامت اینو ندارم مستقیم  پا پیش بزارم میترسم از طرد شده وگرنه راه زیاده 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دماغتو شکوندن؟؟ ایشالله همه جاشون بشکنه

بله دماغ ودستم هیچیش نمیشه گلم روز به روز موفق تر و گردن کلفت تر میشه 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

خب عزیزم مشکل اصلی من اینه که شهامت اینو ندارم مستقیم پا پیش بزارم میترسم از طرد شده وگرنه راه زیاد ...

غیر مستقیم پیام بده... با پروفایل ناشناس 

بگو مادرشونو میشناسی

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

بستگی به این داره که خانواده همسر قبلیت از شما چه تصویری در ذهن بچه هاتون ساخته اند

ولی خوب دختر احساسی تر هستش

والان که در شرف ازدواجه مطمئنا دوست داره مادرش در کنارش باشه وخواهرم که داره چه بهتره

قبل اینکه مراسم عروسیش برگزار شه بهش نزدیک شو کمکش کن اگه کاری داره راهنمایی میخاد 

اگه همیشه حست مخفی کنی واز دور ببینیش به چه دردی میخوره جز اینکه خودتو اذیت میکنی و هیچ جای مهم  زندگی دخترت نیستی 

زمان میگذره وحسرت روزهای که میتونستی باشی ونبودی میخوری 

حست وخواسته ات بیار روی کاغذ از خدا زمان ومکان درست بخواه خودش برات جورش میکنه 

بنویس خیلی تاثیر داره نوشتن از همین امشب یا صبح سحر بنویس تمام احساساتت وآنچه که میخای رخ بده

برای من "خواندن" اینکه شن های ساحل نرم است، بس نیست.     می خواهم که پاهای برهنه ام آن را حس کنند... 
ای بابا امیدوارم بتونی با بد اخلاقیش کنار بیای عزیزم قبلش تحقیق کن کسی تو زندگیش نباشه

مچکرم عزیزم فعلا چیزی معلوم نیس شاید اتفاقی نیفتاد تاسال همسرم۴ماه مونده!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
غیر مستقیم پیام بده... با پروفایل ناشناس بگو مادرشونو میشناسی

اره فکر خوبیه شاید این کارو کردم مزه دهنشو فهمیدم 

مچکرم عزیزم فعلا چیزی معلوم نیس شاید اتفاقی نیفتاد تاسال همسرم۴ماه مونده!

ابجی گلم تصمیمت واسه نگهداشتن بچت موجهه ولی حواست باشه مثل من نشی منم اولش فکر کردم کنار میام با اخلاقش ولی نتونستم شرایط من فرق میکرد از اول میدونستم زن داره ولی شما چون مجرده مطمئن شو دختری تو زندگیش نباشه و ب خدایی نکرده بعدها زندگیت بپاشه 

دقیقا چه گلی به سر ادم میزنن ؟ جایزه ای سکه ای چیزی میدن ؟؟

اره منم برا همین‌پرسیدم گفتم بلکم‌میدن من خبر ندارم🌾🌾

نه تنها صورتت بلکه دلم میخواهد قلبت را ببوسم❤️
بستگی به این داره که خانواده همسر قبلیت از شما چه تصویری در ذهن بچه هاتون ساخته اندولی خوب دختر احسا ...

ممنونم بابت راهنماییت دوست عزیز 

اره منم برا همین‌پرسیدم گفتم بلکم‌میدن من خبر ندارم🌾🌾

تحقیق کن خیر ببینی اگه چیزی میدن برم بگیرم جا نمونم خخخ

چرا جداشدی از شوهراولت ؟

شوهر اولم فوت شد گلم با برادرش ازدواج کردم از اون جداشدم بابای بچه هام مرحوم شده

ابجی گلم تصمیمت واسه نگهداشتن بچت موجهه ولی حواست باشه مثل من نشی منم اولش فکر کردم کنار میام با اخل ...

عزیزم حتی عقدم نکنم من بچمو به کسی نمیدم چون رفتم همه کارا رو کردم که خودم قیم بچم بشم ازپدربزرگش گرفتم البته باکلک و به بهونه های مختلف و ۲۰۹تومنی پول دارم و شاید تونستم بابچم مستقل بشم به هرحال برادرشوهرمم مجرده شاید دلش خاس یه روزی عروسی بگیرع برای هچخودش و باکسی که خودش انتهاب میکنه زندگی کنه ن زن داداشش!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤