2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من تو بخش اندوسکوپی کار کردم عزیزم 

بیهوشت میکنن اصلا متوجه نمیشی ، اندوسکوپی دیگه چیز سختی نیست ، کولونوسکوپی سخته ولی اندوسکوپی اصلا 

هیچییی متوجه نمیشی

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)

من اینقدرررر استرس داشتم که سه سال درد تحمل کردم فقط آندوسکوپی نشم 

دیگه اینقدر دردم زیاد شد که مجبور شدم انجام بدم خیییلی راحت بود اصلا درد نداشت ،البته با بیهوشی انجام دادم 

💜                                                                                                                                                                                                                                           

منو در عرض ده روز دو بار توی دوتا بیمارستان مختلف اندوسکوپی کردن که ذره ایی درد نداشت چوووون بیهوشم کردن فقط بعد از به هوش اومدن گلوم میسوخت چون وقتی میخوان دستگاه رو وارد معده کنن با گلو برخورد میکنه و امکان داره گلوت یه کم زخم بشه اما جوری نیست که قابل تحمل نباشه 

اصلا استرس نداشته باشه هیچی متوجه نمیشی