2777
2789

نامزد نیست تازه دارم آشنا میشم

دیت دوم که من رفتم پیشش توی دفتر محل کارش امروز نزدیک ۴۰۰ هزار تومان پول اسنپ دادم که حتی تعارف نکرد که بده .تعارف کرد خوراکی هارو ولی من هی گفتم اشتها ندارم و اینا بهش گفتم بریم بیرون قبول نکرد و آخرش انداخت گردن خودم که تو نخواستی بریم کافه و اینکه دیر اومدی و اینا

بعدش رفتم داروخانه یه چیزی بخرم حتی تعارف نکرد حساب کنه

بعد میگه به چشم همسر آینده دارم می بینمت 😓

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونی که رسمی پاشده اومده خواستگاری باز ادا میاد سر پول. دیگه چه برسه به کسی که معلوم نیس قصدش ازدواج هست یا نه. 

نمیدونم من ک خوشم نمیاد از این جور آشنایی ها . وقتی تکلیفم معلوم نیس برا ازدواج میخواد یا دوستی

🫠🫠یه تعارف خشک و خالی میکرد حداقلبه عنوان کسی که تو رابطه خودش مونده نظری ندارم ولی یکم کارش عجیب ...

به نظرت عجیب نیست ۴۰۰ تومن پول اسنپ دادم 

اون حتی نخواست ۱۰۰ تومن داروخانه رو حساب کنه

اول اینکه فرصت بده آقایی نازت رو بکشه.

چرا ۴۰۰ خرج کردی؟ نزدیک آدرس خودت قرار میزاشتی

بعدش اینکه کلا تو زندگی توقع نداشته باش.

مثلاً دارو خریدم ایشون حساب کنه

میتونی ازش بخوای: میشه برام حساب کنی؟ دوست دارم برا خانومت خرج کنی

واضح بگو 

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
به نظرت عجیب نیست ۴۰۰ تومن پول اسنپ دادم اون حتی نخواست ۱۰۰ تومن داروخانه رو حساب کنه

عجیبه واقعا 

مشاین نداشت بیاد دنبالت؟

یا تعارف کنه بهت خودش اسنپ بگیره اخه داشتی میرفتی دیدن خودش میتونست بپرسه حالا اینو بگیم شاید نمیدونست و بلد نبود ولی دارخونه میتونست یکم تعارف کنه مبلغ زیادی نبود یکم بیشتر صبر کن برای شناختش به نظرم عزیزم 

خیلی زود جدیش نکنید مثل من بعدش بمونی با یه دوراهی و ضربه

بدترین اشتباهم این بود خیلی زود رسمی کردیم نامزدیمون عقد نیستیم هنوز ولی خب 

اینجا نشُد شاید در...جهانی دیگر :)

عجیبه واقعا مشاین نداشت بیاد دنبالت؟یا تعارف کنه بهت خودش اسنپ بگیره اخه داشتی میرفتی دیدن خودش میتو ...

بله عزیزم ممنون از راهنمایی تون.

حس مرد بودن اصلا ازش نمی‌گیرم اگه بخوام پول اسنپ بدم این همه و دارو مو خودم حساب کنم واقعا مرد وایسه نگاه کنه . پس سینگل باشم خیلی سنگین ترم خیلی😓

بله عزیزم ممنون از راهنمایی تون.حس مرد بودن اصلا ازش نمی‌گیرم اگه بخوام پول اسنپ بدم این همه و دارو ...

❤️فدات قشنگم

اره دقیقا درکت میکنم ادم محتاج اون پول نیست از نداری ولی از کسی که عنوان مرد داره تو زندگیش انتظار داره که حس زن بودن ازش بگیره و دلش خوش باشه بهش خب

اینجا نشُد شاید در...جهانی دیگر :)