2777
2789
خخخخخخخ

بی ربط میگم مگه

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در گوشش زمزمه می‌کردند دوستت ندارد@@@@@@@@●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد@

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برنامت تغییر اساسی میخواد داری در حق خودت ظلم میکنی شبا فقط دو ساعت بخوابی؟سر امتحان کسل میشیا کارای ...

باور می‌کنی من همینم باز نمی‌رسم چون همیشه تو یه روز سه تا کتاب باهم امتحان داریم همشونم چندتا درس باهم میگیرن هر کتاب سه چهارتا درس باهم میگیرن 

اوایل اینجوری بود برنامم 

تا۱۲درس می‌خوندم می‌خوابیدم ۴بیدار میشدم درس می‌خوندم 

الان شده تا۱۲درس میخونم ۴نیم بیدار میشم دوباره میخونم

کسل که میشم ولی میگم ارزش داره اشکال نداره تحمل میکنم 

آره  تاریخ ۱۹/۹۵شدم 🥲 

نه مشکلی ندارم 

من یک مهاجرم از رویایی به رویای دیگر.✨🌿🫀

خوشش نمیاد چون با علاقه انجام ندادی از روی اجبار بوده حتما

نه واقعا من همیشه با علاقه و ذوق کارام میکنم برا مامانم 

ولی مامانم کلن اینجوریه عصبیه سخت گیره مدیره فقط بامن نیس ها باهم اینجوریه میگه نمیشه به شماها رو داد 😂

من یک مهاجرم از رویایی به رویای دیگر.✨🌿🫀

هی من خودم آرزومه کلا دانشگاه تعطیل بشه بحدی فشار روانی رومه هرآن ممکنه بلایی سر خودم بیارم

عه 

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در گوشش زمزمه می‌کردند دوستت ندارد@@@@@@@@●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد@

دست کن تو جیبت کادو بگیر خب😂

نه واقعا من همیشه با علاقه و ذوق کارام میکنم برا مامانم ولی مامانم کلن اینجوریه عصبیه سخت گیره مدیره ...

خب دختر خوبی نبودی براش حتما