2777
2789
خدای شانسی تو👑😂منم همیشه شب امتحان میخونم ولی هرچی میخونم میاد تو امتحان😎🤣

روز مادر چیکار کردین ؟

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در گوشش زمزمه می‌کردند دوستت ندارد@@@@@@@@●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد@

درسته ولی اینقدر درس زیادن امتحانا همزمان با اونا پرسش کلاسی هم داریم اصلا وقت نمی‌کنیم 🥲 من اینقد ...

الهییی 

ولی عزیزم قهوه رو خواب تاثیر داره ها سعی کن شبا نخوری خوابتم باید کااامل باشه 

رشتت چیه؟چندمی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فداتشمچهار ماه دیگه تموم میشه🥺من چی بگم دوسال دیگه دارم🥺

دو سال هم زود میگذره فقط از الان بخون بعدا دوازدهم مثل من مجبور نشی همزمان سه پایه رو بخونی خیلی سخته واقعا تابستون باز دهم رو مرور کن که یادت نره دیگ برای کنکور خیلی کارت راحت میشه

یک جان چه بود تو صد جان منی💚🌱

میخوام یک گل گلدوزی کنم 😅

عه چه خوب منم دستبند بافتم براش

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در گوشش زمزمه می‌کردند دوستت ندارد@@@@@@@@●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد@

الهییی ولی عزیزم قهوه رو خواب تاثیر داره ها سعی کن شبا نخوری خوابتم باید کااامل باشه رشتت چیه؟چندمی

🥲

بی خواب هم شدم متاسفانه تا وقتی که می‌خوابم ظهره  بعد از اینکه از مدرسه برگردم اونم ۲ساعت بعد دوباره میشینم پای درس تا شب ولی بین هر درسی ۱۰ یا۱۵ دقیقه به خودم استراحت میدم بعد دوباره شروع میکنم شبا هم دو ساعت می‌خوابم بعد دوباره میشینم میخونم 

دهم انسانی

من یک مهاجرم از رویایی به رویای دیگر.✨🌿🫀

دو سال هم زود میگذره فقط از الان بخون بعدا دوازدهم مثل من مجبور نشی همزمان سه پایه رو بخونی خیلی سخت ...

من که بخاطر درس از همه چیم گذشتم  

خداروشکرر شاگرد اول مدرسم  

دهم سخته دهنم سرویس شده  دیگه بخاطر هدفم باید تحمل کنم دیگه 🥲

موفق باشی گلم 

من هیچی هنوز نگرفتم هنوز اصلا نمیدونم چی بگیرم 😂

شما نمیخاد چیزی بگیرین به جاش ببرینش بیرون یه غذایی که دوست داره رو واسش بگیرین تو رستوران یا کافه ای

🥲بی خواب هم شدم متاسفانه تا وقتی که می‌خوابم ظهره بعد از اینکه از مدرسه برگردم اونم ۲ساعت بعد دوبا ...

برنامت تغییر اساسی میخواد داری در حق خودت ظلم میکنی 

شبا فقط دو ساعت بخوابی؟سر امتحان کسل میشیا کارایی ذهن میاد پایین 

از تجربه چندین و چند سالم میگم 

منم مث خودت بودم ولی ظهرا کلا خوابم نمیاد 

ببین چ ساعتی امتحان تموم میشه اومدی خونه یکم استراحت کن ذهنتو خالی از هرچی کن استرس و فشار و دور کن از خودت 

بعد بشین بخون تایمی که گذاشتی برا استراحتت خوبه

میتونی تا ساعت یک بخونی بعدش جم کنی تا ۵ صب بیدار شی ی دور کنی

آها پس انسانی 

تاریخ و چ کردی؟مشکل داری باهاش؟

شما نمیخاد چیزی بگیرین به جاش ببرینش بیرون یه غذایی که دوست داره رو واسش بگیرین تو رستوران یا کافه ا ...

چرا؟😂

نه مامانم خوشش نمیاد از این کار😂

همیشه سختگیره تو همه چی اصلا رو نمیده بهمون😂🤣

چرا؟😂نه مامانم خوشش نمیاد از این کار😂همیشه سختگیره تو همه چی اصلا رو نمیده بهمون😂🤣

خوشش نمیاد چون با علاقه انجام ندادی از روی اجبار بوده حتما