2777
2789
بپرس

سلام عزیزم از اولش میگم من شوهرم خونه داشته رفتم شکایت فرار از دین ازش کردم دادگاه نامه داد رفتم اداره اسناد که معلوم بشه خونه داره یانه معلوم شد خونه داره یکسال طول کشید خونه کارشناس رفت دید قیمت گذاشت بعد شوهرم لاحیه زد رو پرونده که من سال ۹۹ خونه رو فروختم به پدرم قولنامه دستی نوشته بود

خدایا توروخدا کمکم کن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بپرس

بعد دادگاه قبول نکرد خونه رفت مزایده الان مادرش اومده ازم شکایت کرده که خونه برای منه قولنامه ثبتی اورده که سال ۱۴۰۲ خونه رو از پدشوهرم خریده  میخواد خونه از توقیف دربیاد الان نمیدونم چیکارکنم

خدایا توروخدا کمکم کن 
قبل از شکایت خانم اگر سند خورده باشه فرار حساب نمیشه

من ۱۴۰۱ یک مهریه اجرا گذاشتم خب قولنامه که باپدرش نوشتن دستی نوشتم تاریخ سال ۹۹ زدن

خدایا توروخدا کمکم کن 
من ۱۴۰۱ یک مهریه اجرا گذاشتم خب قولنامه که باپدرش نوشتن دستی نوشتم تاریخ سال ۹۹ زدن

اگر سند نخورده اون باید برای دادگاه ثابت کنه که فروخته .بیشتر مواقع پذیرفته نمیشه فقط باید سند خورده باشه

بعد دادگاه قبول نکرد خونه رفت مزایده الان مادرش اومده ازم شکایت کرده که خونه برای منه قولنامه ثبتی ا ...

تا یک سال قبل عمل اونا جرم بود و معامله صوری به قصد فرار از دین بود و باطل بود و هم فروشنده هم خریدار مرتکب جرم شناخته می شدن ولی متاسفانه الان یک ساله یک رای وحدت رویه از دیوان عالی کشور آمده و گفته تا قطی شدن حکم می تونن انتقال بدن و مشکلی نیست در حالیکه در قانون قبلی به محض شروع شکایت شما یا لایحه یا دادخواست شما نمی تونستن دیگه معامله کنن ولی آلن می تونن و متاسفانه شکایت مادر شوهر تون قبول میشه. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

اگر سند نخورده اون باید برای دادگاه ثابت کنه که فروخته .بیشتر مواقع پذیرفته نمیشه فقط باید سند خورده ...

اخه الان خونه رفته مزایده مادرش اومده ازم‌شکایت کرده که من ۱۴۰۲ خونه رو از پدر شوهرم‌خریده ثبتش کردن

خدایا توروخدا کمکم کن 
سلام عزیزم از اولش میگم من شوهرم خونه داشته رفتم شکایت فرار از دین ازش کردم دادگاه نامه داد رفتم ادا ...

خب شما کی بوده دادخواستت اگر قبل از فروش باشه ایشون کارش درسته اگر بعد از دادخواستت باشه راحت میتونی فسخ کنی چطور شما اجرا گذاشتی که اموال داشته نفهمیدی؟قولنامه ای بود؟

تا یک سال قبل عمل اونا جرم بود و معامله صوری به قصد فرار از دین بود و باطل بود و هم فروشنده هم خریدا ...

من سال ۱۴۰۱ مهریه اجرا گذاشتم یعنی نمیشه کاری کنم

خدایا توروخدا کمکم کن 
بعد دادگاه قبول نکرد خونه رفت مزایده الان مادرش اومده ازم شکایت کرده که خونه برای منه قولنامه ثبتی ا ...

متاسفانه میتونه از توقیف در بیاره. شما تنها راهی که داری ببینی دیگه چه اموالی از شوهرت مثل ماشین حساب بانکی و سهام و..... داره دس روی اونا بزاری. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا