2777
2789

تو پارتی بود 

حالا اینا ولش خدا شکر خودم بدبخت نکردم میگم این پسره می فهمه پیجم استوری ها و هایلایت هاش دیده ؟😭

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب من که دوس پسرم میخوره برام تعریفم میکنه😂

لایک نکنید❌️لطفا اونجایی که ازمتن‌م خوشتون اومد منو لایک نکنین فقط وقتی خودم خواستم مررسی🙏🏽کاربری دست سه نفرمونه لطفانگین تاپیک ها باهم جورنیست.

هایلایت رو نه ولی اگه استورشو چک میکنی اره دیگ

روی قبرم بنویسید؛که از شهر وفا آمده بود...هیچکس هیچ نفهمید چرا آمده بود...بنویسید؛ نفهمید کسی دردش را...هیچکس درک نمی‌کرد دل سردش را...بنویسید؛ که یک عمر خدا را کم داشت...بنویسید؛ که از خلقت خود هم گله داشت...بنویسید؛ که همواره،غمی پنهان داشت... بنویسید؛به تقدیر خدا ایمان داشت

مشروب که اشکال نداره الان همه میخورن همه همکارام و دوستام و شوهرم و.......

من شال نمی پوشم قرتی هم هستم تو دوستا فامیل  مذهبی هم نیستم ولی مشروب خدایی خوب نیست اگه طرف  زیادی مست کنه بگیره بزنه یا بلا سرم بیاره هبچ وقت نمیزارم شوهرم مشروب بخوره یعنی چی

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

خب من که دوس پسرم میخوره برام تعریفم میکنه😂

دوست پسر فرق داره 

با پسری که قراره باهاش ازدواج کنی من فکر میکردم خیلی جیزی ولی برعکس بود برگام خدا خیر اینستا بده

من شال نمی پوشم قرتی هم هستم تو دوستا فامیل مذهبی هم نیستم ولی مشروب خدایی خوب نیست اگه طرف زیادی ...

آفرین بهت، همنظریم

روی قبرم بنویسید؛که از شهر وفا آمده بود...هیچکس هیچ نفهمید چرا آمده بود...بنویسید؛ نفهمید کسی دردش را...هیچکس درک نمی‌کرد دل سردش را...بنویسید؛ که یک عمر خدا را کم داشت...بنویسید؛ که از خلقت خود هم گله داشت...بنویسید؛ که همواره،غمی پنهان داشت... بنویسید؛به تقدیر خدا ایمان داشت

ادما تو مستی خود واقعی شونو نشون میدن اونی که تو رو دوست داشته باشه کتکت نمیزنه

وای یعنی میگی طرف مشروب بخوره اوکیه ازدواج میکنی باهاش؟