2777
2789
عنوان

دیشب تو مهمونی شب یلدا دعوای خیلی بدی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 3614 بازدید | 96 پست
مادرشوهرم هیچی نگفته بهش هییییییچی حتی یه کلمههمسرمم با هیچکسی دست نمیده یعنی این کاملا عادیه بین خو ...

زن عموت مگه  از قبل اخلاق خانواده همسرتو

نمیدونست که می‌خواسته دست بده ؟؟!!  

عجیب شایدم دنبال شر بوده

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

راستش به نظر میرسه رفتار زن عموتون خوب نبود

ولی یک تجربه ای داشتم این افرادی که ناراحت میشن و شاید مقصر به نظر بیان فلش میره سمتشون که این دعوا کرد ما خیلی خوش و خرم بودیم خیلی وقتا مقصر نیستن بلکه اطرافیانشون هستن که یکم موزی هستت و اینارو اینجوری به عکس العمل وا میدارن و بی سیاست هستن

...مخصوصا یه حوری گفتی ما محجبه هستیم و اینا تقریبا لخت بودن و... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

لعنت بهت😂

😂😂

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
نه . استانر بعدا در زندگی مشترکش متوجه خواهد شد اینارو .

الان استارتر تنها چیزی ک از شوهرش گفت این بود ک دست نداده

نمیدونم شما ی دفه از کجا ب این نتیجه رسیدی

مردای ماهم هیچکدوم ب نامحرم دست نمیدن خسیس و شکاکم نیستن

باور و اعتقادشونه ربطی ب هیچکدوم از این مواردی ک شما گفتی هم نداره

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
نه . استانر بعدا در زندگی مشترکش متوجه خواهد شد اینارو .

3 ساله نامزدیم بیشتر از خودش میشناسمش

تصمیم گرفتم یکبار برای همیشه بلند شم و زندگیمو تغییرش بدم:)...پشت کنکوری ام! هدف:رتبه زیر 1000 تجربی در کنکور سال 1404.

من واقعا نمیخوام جنجال به پا کنم

ولی دم غروب بیرون بودم دوتا دختر به خدا با یه پوشش افتضاح  رد میشدن دوتا مرد قشنگ وایساده بودن نگاه میکردن وحرف میزدن دوتا هم افتاده بودن پشت سرشون

یه لحظه از ذهنم گذشت شهدا برای چی رفتن جنگیدن برای ناموس به قدری منقلب شدم که از ذهنم نمیره بیرون

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
گفتم کار دوتاشون اشتباهه ولی زن غریبه هم نبوده اونم عین مادرشه زنموعه سنش بالاست خانواده ای واس خودش ...

اتفاقا از اطرافیان خیلی ذکر خیر پریدن خودش و دخترش رو شنیدم:) ولی همه ما باهاش خوب و با محبت بودیم

باور نمیکنم این همه توهین صرفا برا یه دست ندادن بوده باشه

احتمالا از قبل کینه ای به دلش بوده وگرنه نمیشه برگردی به مادر شوهر خودتم بگی شیطان و به جاریت بگی هرزه

تصمیم گرفتم یکبار برای همیشه بلند شم و زندگیمو تغییرش بدم:)...پشت کنکوری ام! هدف:رتبه زیر 1000 تجربی در کنکور سال 1404.
یعنی باید به خاطر زن عمو دست می‌داد پا میزاشت رو عقاید خودش؟

احیانا فکرنمیکنی که اقا داماد تا قبل نامزدی با زن عمو جان دست میداده ؟ من حدس میزنم اینجوری بوده

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
احساس میکنم از سر بیکاری تاپیک زدی دور از واقعیته

وا

انقدر تاپیک دروغ دیدین؟

چقدر مادرشوهرت دهن پاره ست حواست باشه

مادرشوهرم هیچی نگفت کههه

اون به مادرشوهرم گفته اینارو

من واقعا نمیخوام جنجال به پا کنمولی دم غروب بیرون بودم دوتا دختر به خدا با یه پوشش افتضاح رد میشدن ...

برای خاکشون رفتن جنگیدن . اون اقایونم که متلک میگفتن یاید خودشونو درمان کنن انگشت اتهام رو سمت خانما نگیر 

احیانا فکرنمیکنی که اقا داماد تا قبل نامزدی با زن عمو جان دست میداده ؟ من حدس میزنم اینجوری بوده

نه عقایدش از اولش همین بود با کسی دست نمیداد