2777
2789
عنوان

دیشب تو مهمونی شب یلدا دعوای خیلی بدی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 3587 بازدید | 96 پست
نه عقایدش از اولش همین بود با کسی دست نمیداد

عجیبه یعنی یهویی زن عمو تصمیم ب دست دادن گرفته؟!😐🤭

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

راستش به نظر میرسه رفتار زن عموتون خوب نبودولی یک تجربه ای داشتم این افرادی که ناراحت میشن و شاید مق ...

والا ما تا حالا جز احترام رفتار دیگه ای باهاشون نکردیم

تصمیم گرفتم یکبار برای همیشه بلند شم و زندگیمو تغییرش بدم:)...پشت کنکوری ام! هدف:رتبه زیر 1000 تجربی در کنکور سال 1404.
عجیبه یعنی یهویی زن عمو تصمیم ب دست دادن گرفته؟!😐🤭

الله اعلم😑

تصمیم گرفتم یکبار برای همیشه بلند شم و زندگیمو تغییرش بدم:)...پشت کنکوری ام! هدف:رتبه زیر 1000 تجربی در کنکور سال 1404.
برای خاکشون رفتن جنگیدن . اون اقایونم که متلک میگفتن یاید خودشونو درمان کنن انگشت اتهام رو سمت خانما ...

عزیزم من خودم حجاب رعایت میکنم چرا تاحالا به من متلک نگفتن چرا دنبالم نیفتادن والا وبلا که خوشگلم هستم

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
عزیزم من خودم حجاب رعایت میکنم چرا تاحالا به من متلک نگفتن چرا دنبالم نیفتادن والا وبلا که خوشگلم هس ...

گلم من تا یه سنی چادر میپوشیدم اون سالها دانشجو هم بودم تو یه استان مذهبی . حتی بهم تعرض و دست درازی هم شد تو خیابون. . 

زن عمو نمی‌خواسته شب یلدا بیاد خونه مادر شوهر دنبال بهونه بوده🤣🤣🤣

از این زاویه نگاه نکرده بودم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

عزیزم من خودم حجاب رعایت میکنم چرا تاحالا به من متلک نگفتن چرا دنبالم نیفتادن والا وبلا که خوشگلم هس ...

حتما میخوای بگی من چادر میپوشیدم و اذیتم کردن ، کرم از خودم بوده‌ استدلالت مثل اینکه همینه 

گلم من تا یه سنی چادر میپوشیدم اون سالها دانشجو هم بودم تو یه استان مذهبی . حتی بهم تعرض و دست درازی ...

ادم مریض همه جا هست

با حجاب بی حجاب باشی هم هست

ولی با حجاب احتمال تعرض خیلی میاد پایین

صفر نمیشه چون مریض هست دیگه تو جامعه

ولی خیلی میاد پایین

گلم من تا یه سنی چادر میپوشیدم اون سالها دانشجو هم بودم تو یه استان مذهبی . حتی بهم تعرض و دست درازی ...

بله من میدونم واقعا بعضی مردا مریضن ولی واقعا پوشش افتضاح بعضی خانما هم طوری که علنا میگه بیا منو ببین و بیفت دنبالم

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
بله من میدونم واقعا بعضی مردا مریضن ولی واقعا پوشش افتضاح بعضی خانما هم طوری که علنا میگه بیا منو بب ...

نه اون فقط دوست داره هرطور که دوست داره زندگی کنه متاسفانه از کودکی ذهن ما رو پر کردن که آدم بی حجاب خرابه

ادم مریض همه جا هستبا حجاب بی حجاب باشی هم هستولی با حجاب احتمال تعرض خیلی میاد پایینصفر نمیشه چون م ...

نه من قبول ندارم. تا وقتی روان بیمار و تشنه و مریض باشه.. منتظر یه فرصت برای آزار و تعرض و تجاوز میمونه. هر خانم یا حتی پسران سن پایین و دختران سن پایین میتونن طعمه باشن.

این همه آزار جنسی پسرا زیاده چه ربطی به حجاب داره

تفکر مدل شما باعث میشه انگشت اتهام همیشه به سمت خانم باشه. در صورتی که خانم قربانیه