2777
2789
عنوان

دیشب تو مهمونی شب یلدا دعوای خیلی بدی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 3401 بازدید | 96 پست
من این مورد رو زیاد دیدم و میشناسم‌. یکی دو نفر هم نه. ۱۰۰ نفر

بابای من به شدت خسیس ولی اصلا بد دل نیست 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا اگه شوهرت دست میداد قرار نبود زنموش بگیره کسی که بچه و شوهر داره و سنش بالااونم اشتباه کرده ولی ...

مادرشوهرم هیچی نگفته بهش هییییییچی حتی یه کلمه

همسرمم با هیچکسی دست نمیده یعنی این کاملا عادیه بین خونواده

این زن عمو نمیدونم یهو چش شد

تصمیم گرفتم یکبار برای همیشه بلند شم و زندگیمو تغییرش بدم:)...پشت کنکوری ام! هدف:رتبه زیر 1000 تجربی در کنکور سال 1404.
یعنی باید به خاطر زن عمو دست می‌داد پا میزاشت رو عقاید خودش؟

گفتم کار دوتاشون اشتباهه ولی زن غریبه هم نبوده اونم عین مادرشه زنموعه سنش بالاست خانواده ای واس خودش داره دیگه وقت پریدنش که نیست

https://daigo.ir/secret/5451020870  توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

حالا اینابه کنار خیلی نامزدت رو زیر نظر بگیر. من فکر میکنم شکاک و بددل و خسیس هم هستش.

ای بابا

حالا یه نفر نخواسته به نامحرم دست بده این همه ایراد گذاشتی رو بنده خدا

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 
یعنی اجازه مبده تو با پسر عموت راحت حرف بزنی و باهاش دست بدی ؟ یا با پسر خالت هر چند کوچکتر از خودت ...

نه اینطوری نه که

منم مثل خودشم

همونطور ک خودم با پسرعموم اینا دست نمیدم اونم اینطوریه

عقایدمون یکیه خب

تصمیم گرفتم یکبار برای همیشه بلند شم و زندگیمو تغییرش بدم:)...پشت کنکوری ام! هدف:رتبه زیر 1000 تجربی در کنکور سال 1404.
نه اینطوری نه کهمنم مثل خودشمهمونطور ک خودم با پسرعموم اینا دست نمیدم اونم اینطوریهعقایدمون یکیه خب

پس باهم یکی باشین خوبه . هیچ کدوم ناراحت نمیشین 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

[QUOTE=365223159]مادرشوهرم هیچی نگفته بهش هییییییچی حتی یه کلمه همسرمم با هیچکسی دست نمیده یعنی این کاملا عادیه بین ...[/QUOTE

باید یا با عقاید و فرهنگ هم کنار بیان یا قطع بشه

https://daigo.ir/secret/5451020870  توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

کاری به تاپیک ندارمجایی که محجبه هست در قندونشو میذاره و آروم میشینه سر جاش... مگه پیغمبره که بقیه ب ...

من نگفتم احترام بذارن 

شما فرض کن تو خیابون تیشرت میپوشی 

وقتی هیئت هم بخوای بری بازم همونو میپوشی؟

خب معلومه نه یه چیز بلند تر میپوشی 

اول به احترام امام حسین بعد به احترام جمع!

ایشونم میگه ما محجبه هستیم 

اونا هم میتونستن تا حدودی رعایت کنن به احترام بزرگ تر ها

که بحث پیش نیاد چند ساعته چند سال که نیست

امام‌رضا..🥲❤️ کاربری‌دست‌دو‌نفره‌منو‌دوستم..🫂
برعکسش برای من پیش اومد. منم باحجابم و عقاید خودمو دارم. خانواده عموی همسرم باحجاب نیستن و عقاید خود ...

والا منم چند ماه پیش تو جمع به پسرعموم گفتم دست نمیشه،خندید گفت ای بابا و تموم شد رفت

همین

بعد زن عموی این برا همچین چیزی انقدر جوش اورد